Body- & Skincare, Winactie

#YouMakeMeStronger, by Vichy + WIN!

Het leven is niet altijd een pretje. Zeker met het nieuws dat we de laatste weken over ons heen krijgen is het soms leuk dat er iemand is die ons leven beter maakt. Die je sterker maakt. Iedereen heeft wel iets of iemand die ervoor zorgt dat je ‘t beste van jezelf geeft. Een vriend of vriendin, je partner, je ouders, iemand uit je familie, je sportcoach of misschien zelfs een leerkracht?

Ook je huid kan vast wel iets gebruiken dat het sterker maakt, en omdat Vichy ervan overtuigd is dat hun Thermale Water kan bijdragen tot een sterkere huid, lanceerden ze de ‘You Make Me Stronger’-campagne. Zelf gebruik ik thermaal water regelmatig om m’n huid te kalmeren, hydrateren of om te verfrissen op een warme dag! Nog niet overtuigd? Scroll dan zeker eens naar beneden!

You make me stronger

Het Thermaal bronwater van Vichy is zo veelzijdig, omdat het rijk is aan mineralen. Maar, wat doet het nu allemaal? Wel: het verfrist de huid, vermindert het onprettige of trekkerige gevoel na bijvoorbeeld scheren of scrubben, kalmeert huidirritatie, beschermt de opperhuid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, versterkt de natuurlijke bescherming én versnelt de vernieuwing van de huid cellen. De verstuiver kan gebruikt worden om na het reinigen op te sprayen, maar ook om make-up te perfectioneren of de huid overdag te verfrissen. Vergeet wel niet lichtjes af te deppen met een washandje of beauty-cloth, want anders dreigen de mineralen je huid uit te drogen.

Maar nu ben ik benieuwd wie of wat jou sterker maakt. Heb je een beautygeheim die je huid doet stralen, of is er iemand of iets die je dagelijks met een glimlach de dag tegemoet laat gaan? Laat het mij weten, en maak kans op jouw eigen Vichy ‘Thermaal Water’ Spray! Je kan meedoen door onderstaand formulier in te vullen!

You make me stronger

Wat maakt jou sterker?

Jouw volledige naam (verplciht)

Jouw mailadres

Wie of wat maakt jou sterker?

You make me stronger

Deze winactie loopt tot 20 augustus 2016. De winnaar of winnares zal via mail gecontacteerd worden. Deze winactie staat open voor al mijn lezers, of ze nu Belg zijn of Nederlander! Ik wens jullie ontzettend veel succes, en ik ben benieuwd naar jullie tips en verhalen!

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *