This Works

This Works Deep Sleep Pillow Spray

De laatste weken heb ik weer wat moeite gehad met slapen. Piekeren, stress en het begin van de herfst hebben altijd een negatieve invloed op mijn slaapritme, en dus ook op mijn gemoed overdag. Helaas bleek mijn ‘Deep Sleep Dreamy Pillow Mist’ van The Body Shop vermist te zijn (intussen gevonden in mama’s schuif, de stiekemerd!). Gelukkig wist een collega raad, en stopte ze me deze ‘Deep Sleep Pillow Spray’ van This Works in mijn pollekes. Zou het?

week31

This Works is al jarenlang een cultmerk in Groot-Brittanië. Sinds de lancering won het merk meer dan 30 prestigieuze beauty awards en werd deze spray binnen twee jaar het best verkochte product van This Works. De aroma-therapeutische mix van etherische oliën die in de spray zit, belooft de nachtrust te bevorderen op een natuurlijke manier. Meer slaap, meer rust, meer uitgerust én wél minder vermoeide non-glowy skin!

week31

Het gebruik is simpel: een pssht links en rechts op je kussen of je beddengoed, net voor je gaat slapen. De mix van lavendel, patchoeli, Ho Wood, vetivert en wilde kamille voert je tijdens je slaap mee naar dromenland!

week31

Ik val er niet zo zeer sneller van in slaap, maar de slaap die ik heb is héél wat vaster dan normaal. Zonder spray schiet ik soms wakker van een kort, scherp geluid (ik woon op een appartement, dus een dichtslaande deur bij de buren is al genoeg), maar met deze slaap ik lekker verder als een roosje. Sceptici zullen hier wantrouwig over zijn én blijven, maar This Works for me! Like a charm!

Sta je open voor dit soort producten? Laat je dan zeker niet tegenhouden! De Deep Sleep Pillow Spray van This Works kostte me 20 euro bij ‘&other stories’

Groetjes,

Laura

19 thoughts on “This Works Deep Sleep Pillow Spray

  1. Ik heb hier al eerder heel wat positieve reviews van gelezen, ik benieuwd naar de geur! Ik heb zelf ook zo’n pillow spray van Mylène die heel lekker ruikt maar ik heb gebruik die eigenlijk amper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *