Mommy

Welkom Aline!

Wie mij volgt op sociale media (facebook of instagram) zal het uiteraard al vernomen hebben, maar hoera! Onze dochter is geboren! Op 10 juni 2018 zijn wij trotse ouders geworden van de kleine Aline. Een drietal weekjes vroeger dan verwacht, maar ondanks haar 2kg692 bij de geboorte, was ze toch al zo’n 49cm groot! Een lang, smal mevrouwtje dus! Kerngezond, en dat is wat telt.

Aline

Op dit moment neem ik dus eventjes wat gas terug op Essential Honesty om te genieten van mijn nieuwe rol als mama én van het feit dat m’n vriend echt een geweldige papa is voor Aline.

Aline

Verzoekjes voor een digitaal geboortekaartje, vraagjes over mijn bevalling of een mailtje met gelukwensen? Mag allemaal naar info@essentialhonesty.be! Wij beantwoorden alles met heel veel plezier!

Groetjes en bedankt voor al jullie berichtjes & gelukwensen <3

Laura

19 thoughts on “Welkom Aline!

  1. Gefeliciteerd! Mijn kids waren alle 3 49cm bij geboorte haha. Ik vind Aline echt een mooie naam. Zonder frutsels maar toch kom je er geen honderden tegen.

    1. Dankjewel Anita! Is de naam van m’n vriend z’n overgrootmoeder. We vonden ‘m zo mooi dat we ‘m altijd in ons achterhoofd hebben gehouden .. En kijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *