Uncategorized

WEEKEND BLISS: ProNails Manicure

Jullie hebben geen idee hoe zalig ik het vind om ein-de-lijk mijn nagels te kunnen lakken. Niet meer die korte, kleine, afgeknabbelde stompjes, maar steeds langer (en stevigere, dankzij Ecrinal – meer daarover later) wordende nagels die ‘craven’ om een beetje pampering. Nieuwe hobby in het weekend: een mini-manicure op mezelf loslaten. Vorige week ging ik aan de slag met de ‘See you in Ibiza’-collectie van LCN, maar dit weekend heb ik voor een ietwat neutralere kleur gekozen ..

ProNAILS

Leuk al die felle kleurtjes, maar soms verlangt een mens naar eenvoud. Dat vond ik terug bij ProNails, en meerbepaald in hun kleur ‘Spread Your Wings’ uit de voorbije zomercollectie. Het is een soort van laat-hemelsblauw (je weet wel, de kleur van de lucht voor het gaat schemeren en één van de kleurtjes waar ik naar toe gezogen word in de winkel of in m’n stash als ik even wat anders op m’n nagels wil.

ProNAILS

Hij dekt perfect in twee laagjes, brengt makkelijk aan en blijft met topcoat maar liefst een hele week zitten. Alleen zie je wel dat ik nog niet zo héél bedreven ben in de edele kunst van het lakken der nagels. Ik maak er werk van!

ProNAILS

De lakjes van Pronails zijn verkrijgbaar voor €12,50. Intussen werd de ‘Clear Mind’ collectie op ons losgelaten, waar ik super benieuwd naar geworden ben! Al is het maar om die ‘Back to Basics’ eens van dichtbij te bekijken!

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “WEEKEND BLISS: ProNails Manicure

  1. Tjonge wat een mooie grijze tint., heel sereen om naar te kijken…oefening baart kunst ook met nagels lakken en naarmate je nagels langer worden word het steeds leuker…
    groetjes, (van een voormalig nagelknaagdiertje)

  2. Mooi! Weet je welke truc ik vaak toepas? Beetje vaseline smeren op de randjes (dus op je huid rond de nagels), dan nagels lakken en als je per ongeluk er naast zit, smeer je dat gewoon weer weg achteraf. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *