#100happydays, Personal

Week 8: #100happydays

Herfst is hitting us hard lately, maar laat dat de happy challenge nu zeker niet vergallen! Integendeel, door het feit dat het weer zo verschrikkelijk slecht is, is het zoveel eenvoudiger om in andere dingen iets leuks terug te vinden. Helemaal filosofisch natuurlijk, maar daarvoor zijn jullie wellicht niet gekomen, toch?

week31

In mijn achtste happy week heb ik verdacht veel gegeten en gedronken, mede door het weer. En ja, stiekem ben ik een bourgondiër! Can’t help it!

week31

Day 50: Woensdag ging ik bowlen met mijn ex-collega’s uit het kantoor Blankenberge. Normaal gezien ben ik dé absolute kluns van het team, met meer ‘gutter balls’ dan omgegooide kegels, maar in dit spel was ik verdomd goed bezig! Jeroen haalde zelfs MINDER punten dan ondergetekende! LOSERRRRR! (still love you Jeroentje!)

Day 51: Een zeer onduidelijke foto (waarvoor mijn diepste excuses) van onze nieuwe wokpan! De laatste tijd ben ik helemaal into-wokken, en hier probeerde ik voor’t eerst een zelfgemaakte gyros ineen te flansen.

week31

Day 52: Door drukke plannen en overlappende werkschema’s, ben ik een tijdje niet bij m’n vriend kunnen zijn. Wij wonen bewust nog even niet samen, maar dat houdt in dat Argon (our furry friend over here) bij m’n vriend woont. Ik woon immers op een poes-onvriendelijk appartement. Het was een blij weerzien met mijn vriend én de kleine schurk

Day 53: Feest! Dansen! Dansen! Twee vrienden van ons, Sophie & Martijn, stapten dit weekend in het huwelijksbootje! SO happy for them!

week51

Day 54: Wie kan uitgaan, moet kunnen opstaan, maar erg nuchter was ik precies nog niet bij het nemen van deze foto. Ik testte een baard-maskertje (aka Origins), en m’n broer had voor de gelegenheid dan ook maar z’n baard laten staan. It runs in the family

Day 55: Aaaaaah! Zalig om op maandag in verlof te vertrekken! SO LONG SUCKERSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

week31

Day 56: Dinsdag ging ik naar Ladies @ the movies met een goede vriendin die ik helaas te weinig zie door omstandigheden, maar het weerzien is steeds innig! We kregen er ‘What If’ voorgeschoteld: een romantische komedie met Daniel Radcliffe die ik wél echt goed vond (and no, I’m not that kind of girl!

We zijn nu definitief over de helft, en het is al een dagelijkse routine geworden! Ik denk nog steeds niet aan stoppen hoor! Go go goooooo Happy-challenge!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Week 8: #100happydays

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *