#100happydays

Week 3: #100happydays

Ah, het is alweer zondag! Voor velen onder jullie zit de vakantie er nu definitief op, en ook voor mij was het deze week terug werken geblazen. Toch heb ik trouw elke dag voor jullie een momentje gefotografeerd waar ik erg blij van werd. De challenge bevalt me hoe langer hoe meer en ik merk dat ook steeds meer mensen aan de challenge zijn begonnen!

100week3

Erg leuk om te zien allemaal! Don’t worry, be happy! #100happydays !! Doe mee en ‘spread the happiness’!

week31

Day 15: Aha! Dit zakje overheerlijke Skittles vond ein-de-lijk de weg naar de bureau! Een collega beloofde al eventjes dit lekkere zakje mee te nemen naar kantoor als ‘smeergeld’ voor een wederdienst, en na !! drie maand !! zagen kregen we ‘m eindelijk!

Day 16: Donderdagavond werd ik verwacht op het Yapado Grace Kelly evenement in Gent, in samenwerking met Yapado, Eyelure, Sothys & Elegant Touch! Een leuk weerzien met enkele oude bekenden en heel wat nieuwe mensen leren kennen! Het was super! Iemand die graag een verslagje zou zien voorbijkomen?

week32

Day 17: Opnieuw eten in deze #100happydays-week! Nu, deze muffins die een collega meebracht naar het werk waren de mention meer dan waard! Gevuld met choco én hazelnootjes! Yum yum yum! En ja, er wordt wat afgesmoefeld bij ons op kantoor!

Day 18: Ik hou van eens streepje cultuur, en met de ‘festiviteiten’ rond de herdenking van de Eerste Wereldoorlog in België besloten we eens af te zakken naar Ieper, het brandpunt van alle herdenkingsplechtigheden. We bezochten er het Flanders Fields Museum, de Last Post én een heerlijke brasserie achteraf. Happy word je natuurlijk niet van dit thema, maar ik ben blij dat de honderdjarige-‘verjaardag’ niet ongemerkt voorbij gaat in België!

week32

Day 19: Zondag raakte ik nog eens thuis, waar enkele pakketjes (zelf gekocht!) op mij lagen te wachten. Ondermeer deze twee prachtige Bobbi Brown Sheer Color Lipsticks kwamen uit het karton tevoorschijn. Niet goedkoop, maar elke eurocent waard!

Day 20: Maandag 1 september. Vroeger huiverde ik van deze dag, maar vandaag leek het een dag als alle andere. Toch was het vandaag een straaaaaalende dag! Was dat even lang geleden??!

week32

Day 21: Maskertijd! Na een hele dag vergaderingen en bureauwerk kon ik mezelf even lekker ontspannen. Masker van de dag was het Glamglow masker tegen onzuiverheden!

Zo, dat was mijn week ‘in a nutshell’ ! Wie doet nog de challenge? Laat het mij weten! Wie er nog niet aan mee doet: zeker doen! Je gemoed gaat er écht op vooruit!

Groetjes,

Laura

1 thought on “Week 3: #100happydays

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *