Personal, Video

VIDEO: The Secret Life Of A Blogger

‘Een Beautyblogger? Wat is dat nu weer?’ is een opmerking die we dagelijks te horen krijgen. Niet gek, want in België is het concept ‘bloggen’ nog niet zo heel bekend. Anke van Passion For Beauty maakte een variant op de ‘Secret Life of a YouTuber’ TAG die een tijdje geleden rondging op YouTube. Benieuwd?

Om het misschien wat overzichtelijker te maken, heb ik zowel in het filmpje zelf, als onder het filmpje de vragen genoteerd. Zo kunnen jullie makkelijker volgen! Veel kijkplezier!

  • Hoe lang blog je al?
  • Hoeveel foto’s maak je voor een artikel voor je de perfecte selecteert?
  • Vooruit plannen of last minute?
  • Welke evolutie zie je in de bloggerwereld?
  • Het lastigste artikel dat je ooit schreef?
  • Koop je producten ‘voor je blog’ of alleen als je ze echt nodig hebt?
  • Hoe lang duurt het voor het schrijven v/e artikel?
  • Hoe lang wil je hiermee doorgaan?

Vind je deze TAG leuk, neem ‘m dan gerust over! Bedankt Anke om mij te taggen, en ik hoop dat jullie op deze manier een beetje meer over mij én mijn blog te weten zijn gekomen!

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “VIDEO: The Secret Life Of A Blogger

  1. Ik vind het heel leuk om dit te zien 🙂 En chapeau voor het vooruit schrijven, amai… Ik plan er meestal 2 op voorhand in. Maar zo 1 ‘blogdag’ is eigenlijk wel ergens een goed idee (ja, mijn dagen duren ook langer dan 24 uur 🙂 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *