Shoplog, Travel, Video, Winactie

VIDEO: Shoplog Frankrijk + Winactie

Beautybloggers en op reis gaan.. Tja, voor de één of andere reden ontaardt dat steevast in een random-beautyproduct-buying-frenzy. Bij ondergetekende is dat niet anders. Tijdens mijn reis in de Luberon heb ik ook een héél klein beetje beauty-shopping gedaan.

Ik ging langs ik de plaatselijke ‘Pharmacie’, ging langs in ‘Passion de Beauté’ en snuisterde wat rond in lokale winkeltjes. Ik tikte er zelfs iets op de kop dat ik al maanden wilde kopen, maar nooit deed omwille van de verzendingskosten. Ook heb ik aan jullie gedacht, en valt er wat te winnen!

Zoal jullie zien, ben ik in deze video ‘nul de botten’ gemaquilleerd. Eeeeek, filmen in Frankrijk, en dat allemaal zonder make-up? Jup! Er moet voor alles een eerste keer zijn hé? Enjoy, en als je niet kan wachten op de winactie, spoel door naar de laatste anderhalve minuut!

Mijn shoplog:

 • OPI Nail Envy ‘Hawaiian Orchid’ – €24,00 – Passion Beauté
 • Yankee Candle Big Jar ‘Soft Blanket’ – €25,00 – Yankee Candle Store Isle-Sur-La-Sorgue
 • Yankee Candle Medium Jar ‘Shea Butter’ – €9,00 – Yankee Candle Store Isle-Sur-La-Sorgue
 • Vichy ‘Spray Thermale’ 300ml – €4,00 – Pharmacie Ocrée Apt
 • Nuxe Lip Balm ‘Rêve de Miel’ – €6,50 – Pharmacie Ocrée Apt
 • Klorane Shampooing Sec ‘Avoine’ – €9,50 – Pharmacie Ocrée Apt
 • Avène Hydrance Optimale Legère UV SPF 20 – €21,00 – Pharmacie Ocrée Apt
 • Bioderma Hydrabio Eau de Soin SPF 30 – 2 x €6,50 – Pharmacie Ocrée Apt

Om te winnen:

Deelnemen is héél simpel. Om kans te maken op één van de ‘Bioderma Hydrabio Eau de Soin SPF 30’ flesjes, moet je enkel en alleen abonneren op mijn youtube-kanaal. Zo simpel als wat dus! Het zou natuurlijk erg leuk zijn als je een duimpje omhoog geeft of een reactie nalaat, maar dat is helemaal niet verplicht! Succes!

Groetjes,

Laura

8 thoughts on “VIDEO: Shoplog Frankrijk + Winactie

 1. Wat een heerlijke dingen heb je gekocht.
  Ik doe graag mee aan de actie en heb me geabonneerd op je You Tube kanaal.

 2. Leuke shoplog 😀 Yankee Candle kan je ook gewoon kopen in de webshop van Beautymelon, daar is nu zelfs gratis verzending 🙂 heb me ook maar even geabonneerd op je kanaal want ik wil heel graag meedoen met de winactie 😀

  1. Weet ik wel, maar het is de verzending die me altijd tegenhoudt .. En als ik het goed heb, hadden ze die grote jar niet in ‘Soft Blanket’, vandaar mijn ‘happiness’ in Frankrijk! Bedankt om te abonneren alvast!

 3. Oepsie, zag ik zomaar dat ik nog niet geabonneerd was. op je you tube kanaal.( shame on me)…ik ben nu wel geabbonneerd…Je hebt wel leuke producten aangeschaft, leuk want met de meeste merken ben ik helemaal nog niet bekend en doe dan ook heel graag mee aan de actie….
  groetjes petra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *