BB-crème, Make-up, Vichy

Vichy Idealia BB Crème

Being Beautiful with Vichy!

Hihi, ik kon het weer niet laten om een woordspeling te maken met BB, want deze crèmes zijn (in de meeste gevallen) echte life-savers. In een vorige post gaf ik jullie al eens de voordelen mee van een goeie BB-crème. Deze week kon ik de nieuwe BB-crème uit het ‘Vichy Idealia’ gamma. De gewone gezichtscrème uit de Idealia-lijn staat hier al in mijn badkamerkastje, waardoor ik erg benieuwd was naar hun BB-crème. Op internet las ik ook al heel wat positieve reacties. Tijd om zelf eens tot actie over te gaan!

Vichy Idealia-lijn
Deze producten werden oorspronkelijk ontwikkeld voor vrouwen die door huidveroudering last krijgen van kwaaltjes zoals de eerste rimpeltjes, pigmentvlekken en rode vlekken in het gezicht. Intussen is deze crème ook bij de jongere garde erg bekend, en ik gebruik ‘m vooral wanneer ik last heb van roodheid of verkleuringen in mijn gezicht. Een review over de gezichtscrème zelf, komt er nog wel eens aan, maar nu eerst: DE BB!
Vichy Idealia BB-crème

Door het grote succes van de gezichtscrème en de andere producten uit het gamma, kon Vichy niet anders dan een crème lanceren die niet enkel geleidelijk aan de teint egaler maakt. Het lanceren van een eigen BB-crème lag dus wel een beetje voor de hand. Ook al voor de effectieve verkoop bleek deze BB-crème een echte hype, want mijn apothekeres vertelde mij dat ze na twee dagen al drie dozen met staaltjes er doorheen had gejaagd! Gelukkig had ze er voor mij nog enkele aan de kant gehouden, waardoor ik ‘m toch even kon gaan testen.

Is ‘ie nu echt zo goed?
Ik kan hierover erg kort zijn: JA! Volmondig ja zelfs, want in vergelijking met de BB-crème die ik nu liggen heb (de L’Oreal Nude Magique BB crème) scoort dit schatje op alle vlakken beter. De textuur is erg romig, en net niet te dik, wat uitsmeren erg makkelijk maakt. Hij heeft ook een erg goeie dekking die toch bijna heel de dag houdt. Ik ben van mening dat geen enkele foundation/bb-crème een hele dag overleeft op mijn gezicht, dus elke crème die langer houdt dan 8u is voor mij al een winnaar.
Niet-uitgesmeerd lijkt hij wel héél erg licht, maar schijn bedriegt..
Niet-uitgesmeerd lijkt hij wel héél erg licht,
maar schijn bedriegt..
De kleur past (of moet ik zeggen paste, want de eerste keer dat ik’m gebruikte was voor mijn reis, en daar heb ik geen duidelijke foto’s van) zich perfect aan aan je huid als je niet erg bruin bent. Zoals je ziet op de swatch hieronder, is hij wanneer hij uitgesmeerd is net iets te licht voor mij op dit moment. Mijn gezicht is het enige lichaamsdeel dat wél bruint in de zon, en het verschil is op dit moment nu net iets te groot om jullie een voor- & na foto te presenteren. Misschien load ik er wel eentje op wanneer ik terug mijn normale witte kleur heb 😉
Voor een keer ben ik net iets te rood/bruin..
Voor een keer ben ik net iets te rood/bruin..
Dit is een crème die ik in de toekomst zeker full-size ga aankopen, tenzij een ander merk mij een NOG beter alternatief aanbiedt! Kandidaten?

De Vichy Idealia BB-crème is vrij verkrijgbaar bij de apotheek en kost

Groetjes,

Laura

 


Oja, voor de curieuzeneuzen, nu ik wat gekleurder ben, gebruik ik mijn normale BB-crème in combinatie met het zonnepoeder van Catrice. Egale teint + een bruin kleurtje .. I-DE-AAL (binnenkort i-de-al-ia?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *