Vaseline

Vaseline Spray & Go Body Moisturizer

Wanneer ik deze blogpost schrijf is het de avond van een van de meest hectische dagen in mijn jonge werkcarrière. De wet van Murphey, jullie allen bekend, besloot vandaag eens zijn aanwezigheid in mijn leven te bevestigen. ‘s Morgens, 7u30 open ik mijn ogen en het eerste wat door mijn hoofd schiet: HOLY SH*T IK HEB ME OVERSLAPEN. Geen douche, geen niets die ochtend. Snel alles wassen, opmaken en in sneltempo in mijn auto springen. Van hot naar her rijden op het werk, vergeten deodorant in je tas te stoppen en over de middag snel een mini gaan halen, vervelende klusjes opknappen tussendoor, jezelf zien in de spiegel en je haar wat meer zien blinken dan je wil.. ARGH WAT EEN DAG!

http://www.dreamstime.com/-image12084851

Net als je denkt ‘s in de vooravond, voor je volgende afspraak, nog even onder de douche te springen, jezelf even lekker in te smeren en fris en zacht voor de dag te komen dan.. sta je in de file. Opnieuw in/uit de douche springen, maar in de winter MOET ik mijzelf altijd insmeren na het douchen. Als ik het niet doe is het een alarmfase 1 voor mijn armen en benen. Gelukkig ontdekte ik nog niet zo heel lang geleden een product die mij kan helpen op zo’n dagen als deze.. Ik heb’m nog niet eerder kunnen reviewen, maar na zo’n dag als deze mag ‘ie wel eventjes in de bloemetjes worden gezet.

Ik heb het over de Vaseline Spray & Go Body Moisturizers, mijn helden van de dag!

Het werkt eigenlijk heel makkelijk: je sprayt jezelf in één beweging helemaal in met Vaseline Spray & Go en gewoon eventjes opensmeren. Lang smeren is niet nodig, want het trekt snel in. Pas wel een beetje op als je gaat sprayen, want alles wat niet op je lichaam komt, wordt spekglad! Spray ‘m dus niet van een meter ver op je armen of benen, tenzij je van plan bent om van je vloer een schaatsbaan te maken. Enig minpuntje dat ik van dit product heb ondervonden. Niet onoverkombaar, toch?

P1010503

Hij trekt ongeloofelijk snel in. Vaak spray ik ‘m direct als ik uit de douche kom, doe ik ondertussen mijn gezichtsverzorging en kan ik daarna al direct mijn kleren aantrekken. In de plaats van mij als een regenworm in mijn kleren te sleuren, spring ik er nu weer evensnel in als ik eruit ben gekropen. I-de-aaaaaal!

P1010501

De Spray & Go komt in drie verschillende varianten, waar ik er dus twee van heb. Aloë Vera, Cacao & Essential Moisture. De laatste twee heb ik, want Aloë Vera & ondergetekende.. BAD COMBO!. De Cacao is m’n favoriet, omdat ik hou van zwoele en zoete geuren. Deze gebruik ik liefst ‘s avonds, voor ik in m’n bed kruip of voor ik nog ergens naartoe ga. Dat scheelt alweer in parfum! De Essential Moisture ruikt op zijn beurt dan weer erg neutraal. Dit is mijn favoriet voor een lange werkdag in te zetten, omdat ik dan nog zowel deodorant en parfum kan aanbrengen, zonder mij als een chemicaliënfabriek te voelen. Deze avond was het dan ook de Essential Moisture Spray & Go die mijn leven redde, omdat ik nog een belangrijke afspraak had.

P1010498

Leuke tip trouwens: wanneer je een lange dag achter de rug hebt en wat last hebt van vermoeide benen, stop je dit product gewoon eventjes in de koelkast. Daarna sprayen maar, en het product voelt lekker fris aan op je huid! Instant-opkikkertje als je ‘t mij vraagt! Nu ga ik toch even bekomen van mijn hectische dag ..

De Vaseline Spray & Go body moisturizer kost €6,75 en is bij kruidvat en andere drogisterijen te koop. Gebruikte jij ‘m al?

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Vaseline Spray & Go Body Moisturizer

  1. Superleuk geschreven, haha 🙂 Maar das wel nog een goed idee om die in je frigo te leggen zodat het lekker fris aanvoelt bij het aanbrengen. Kmoet eerlijk zeggen dat ik deze nog niet heb uitgetest dus kan er zelf nog geen oordeel over geven.
    Ik hoop in ieder geval dat je wat bent bekomen van je hectische dag, want die zijn zeker niet leuk 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *