Make-up, Oogschaduw, Urban Decay

Urban Decay Naked Basics 2

Ik ben niet helemaal eerlijk geweest tegen jullie.. Ofja, toch niet bewust, want toen ik jullie maandag mijn ‘La Douce France’-shoplog toonde, had ik me al neergelegd bij het feit dat het ook bij deze aankopen zou blijven. NIET DUS! Net voor we onze TGV wilden halen, liepen we door het Auchan-winkelcentrum in Avignon, op zoek naar een hapje eten voor op de trein. Toen plots, uit het niets: EEN SEPHORA! Tijd om nog snel wat ‘Birthday-discount’ om te zetten hé?

Ik besloot om de knoop door te hakken, en het Urban Decay Naked Basics 2 Oogschaduwpalet mee naar huis te nemen. Laat ons zeggen dat ik me misschien wel een héél klein beetje heb laten ‘gek’ maken door al die PLOGS, VLOGS en Blogs over het Urban Decay-event in Brussel.

Urbn Decay Basics 2

Goed, let’s talk Basic-paletjes! Ik kocht – dacht ik – een Urban Decay Naked Basics een anderhalf jaar geleden in Parijs, maar voor de een of andere reden is dit nooit op Essential Honesty verschenen. De kleuren leken me misschien toch een beetje te ‘hard’ en te ‘shimmery’ en ik moet eerlijk zijn: zoveel heb ik ‘m nog niet gebruikt. Een vriendin raadde me echter aan om de ‘Basics 2’ aan te schaffen, omdat de kleuren nét iets koeler zouden zijn én er slechts één shimmer-like kleur in zit.

Urbn Decay Basics 2

Urbn Decay Basics 2

De kleuren zijn de volgende:

  • Skimp: Pale-nude kleur, Satin Finish
  • Stark: Nude-Pink, matte kleur
  • Frisk: Grijs/Taupe, matte kleur
  • Cover: Bruin met rode ondertoon, matte kleur
  • Primal: Bruin, matte kleur
  • Undone: Smokey-bruin, matte kleur

Urbn Decay Basics 2

Het zijn zes kleuren met een vleugje taupe, waarvan er vijf mat zijn en ééntje een soort van ‘highlighter’-effect geeft. Goed nieuws ook voor de ‘Urban Decay’-verzamelaars, want het paletje bevat maar liefst vijf nieuws kleurjes. Skimp is de enige niet-nieuwe kleur naar mijn weten.

Elke oogschaduw bevat trouwens het ‘Pigment Infusion System™’ van Urban Decay, een combinatie van ingrediënten die ervoor zorgen dat elke oogschaduw zacht aanvoelt, goed gepigmenteerd is, goed blijft zitten en zich fijn laat blenden. Helaas hebben ze daardoor ook iets meer fall-out dan bij het originele ‘Basics’-palet.

Urbn Decay Basics 2

Al bij al ben ik erg tevreden over dit oogschaduwpaletje, ik heb er al wat mee lopen spelen, en de kleuren staan me inderdaad héél wat beter dan bij de Basics 1! Het feit dat ze iets meer fall-out hebben is misschien een minpuntje, but hey, zo oefen je je make-up skills een beetje hé?

Ik kocht dit Urban Decay Naked Basics 2 paletje bij de Sephora in Avignon, waar ik het allerlaatste exemplaar meegritste! Ik kreeg door m’n ‘birthday-discount’ een korting van 20%, maar onder normale omstandigheden betaal je €27,00 hiervoor! Ideaal voor met make-up te spelen als je niet zo van opvallende make-up looks houdt!

Groetjes,

Laura

9 thoughts on “Urban Decay Naked Basics 2

  1. Ik vermijd een beetje dit soort palettes omdat die kleuren zo standaard zijn naar mijn gedacht. De kwaliteit is uiteraard veel beter maar toch. Urban Decay is wel heel erg goed uiteraard. Je hebt mooie foto’s gemaakt trouwens!

    1. Jup, daar heb je wel gelijk in. Moet wel zeggen dat ik nog nergens een paletje heb zien liggen die op deze Naked 2 lijkt. Op de eerste wel, maar die tweede nog niet. Wilde eigenlijk eerst bij W7 bestellen, maar blijkbaar was dat ook niet 100% m’n ding uiteindelijk..

  2. Toen ik een basics palletje wou heb ik heel wat research gedaan om te kiezen tussen deze 2 maar toen ik ze in het echt zag was de keuze voor mij vrij snel gemaakt en ben ik voor het 2de gegaan. Nog geen moment spijt van gehad want de kleurtjes uit het eerste lijken niet echt iets voor mij :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *