Anatomicals, Beauty UK, Boozyshop, Unboxing, Wet'n Wild

Unboxing Boozybox: 6th AnniversaryUnboxing Boozybox: 6th Anniversary

Last week, one of the most famous Dutch, namely Boozyshop.nl, celebrated their 6th birthday. They celebrated this not only with a mass of reductions, but also with a special Boozyshop Box. A box of €19.95 containing 10 products that are found in the webshop and would have a value around €50.00. Curious as I am, I had to order a box.

2014-06-13 08.15.21

The ‘Boozyshop Box’ was delivered two days after my order (in Belgium, fyi) and I was able to discover all what was in the box. Curious much?Vorige week was één van de meest bekende Nederlandse webshops jarig, namelijk Boozyshop.nl. Ze vierden dit niet alleen met een massa aan korting, maar ook met een speciale ‘Boozyshop Box’. Een box van €19,95 met daarin 10 producten die (vroeger en nu) in de webshop te vinden zijn en een waarde zou hebben van rond de €50,00. Curious as I am, moest ik toch eens zo’n box bestellen, al was het maar omdat ik de shop eigenlijk nog niet zo goed kende..

2014-06-13 08.15.21

De ‘Boozyshop Box’ werd twee dagen na mijn bestelling al geleverd (in België, fyi) en kon ik dus al ontdekken wat er in de box zat. Curious much?

I photographed some products together, to make this post readible for everyone.

The Products

The first thing I found in my box, was a bag of 3D nail stickers from the brand ‘Lina’. Not really my thing, but my mom is a amateur nail art expert, so maybe I’m going to give them to her. The Lina-toe spreaders too, because I rarely use this. I only have little toe nails, so again not something I’m very happy with. The french tip guides are more of my thing. Since my nails are a bit longer now, I go for the ‘french look’ occasionaly, and with tip guides even the most stubborn ex-nail-biter (me) can do the trick.

DSC_0979

Ah, a beautyblender replica! The blue beautyblender I use at the moment is from eBay, and he is a bit too hard for my taste. This one feels smoother and lays better in my hand than my other one. I’m going to compare the two I think!

DSC_0982

I found some Wet ‘n Wild products in my Boozybox as well. Wet ‘n Wild is very popular in the US of A, but not so easy to get in Belgium. The eyeshadow palette ‘380B Walking on eggshells’ is already something that has triggered my curiosity. Three nude colors that indicate where to apply what to make a subtle eye look.

DSC_0980

The lipstick seemed to be put in the box especialy for me, because the ‘Just Peachy’ color from the Wet’ n Wild Mega Last lipcolor is the only color I really wanted.

DSC_0981

Even more Wet ‘n Wild fun, but this time for the nails. These ‘Wild Shine Glitter nail polish’ is a perfect addition to my stash, because of the subtle color with glitters. This nail file which was also in the box may come in handy. Though I think my glass nail file Herôme is a lot more efficient.

DSC_0989

Another brand which I was very curious about, was Anatomicals. In the UK and the Netherlands the brand is terribly popular, but in Belgium it’s amost unknown. Funny packages with a rock-solid content, that is the impression I have of this products. Now I can finally put them to the test!

DSC_0985

First, there was a peach shampoo for ‘Suicidal Hair’. Let that be an exact description of my hair type! The smell is already delicious. There was also a “Snog Me Senseless’ breath freshener in the box. If this really works, this is a permanent fixture in my handbag. I have a bit of a breath-phobia (I would go and brush my teeth after every meal or drink, in fear of bad breath) so this seems very convenient.

Beauty UK was also represented in the box, and fortunately for me it was a lipstick instead of the colored eyeliner I saw in the other boxes. The color does not seem to be my thing at first sight. But I thought the same thing when I got my Chanel lipstick! More test-fun!

DSC_0984

To round it up, I found ‘Models Own’ a nail polish in the color ‘Blueberry Muffin’. On the first “sniff” I didn’t notice anything of the ‘scented nailpolish’, but when I applied it on my nails, a fruity scent revealed itself!

DSC_0988

Verdict

Regarding the number of products that were in the box, I am very satisfied. We were promised 10 products and I got 12, so that is good. Unfortunately, there are no prices mentioned of any of the products any on half of them, no information was available on Boozyshop. So perhaps these were leftovers. No problem with that, but I do have problems with the value of the box.

As you might have noticed, it is impossible that this box is worth €50. I didn’t pay €50 for this box, so no harm done, but if you promise that the box should have a certain value, then you should make sure the box has effectively that value. Now a lot of people are disappointed and there are even people who feel cheated by Boozyshop.

Not for me, because there were a lot of brands that I wanted to test for quite a while. Anatomicals, Wet ‘n Wild, and even Beauty UK! Maybe I was cheaper off if I had just ordered the shop them separately.

What products would you like to see reviewed? What do you think of the Boozybox?

With love,

Laura

Sommige producten heb ik wat bij elkaar gezet, kwestie van het artikel toch een beetje leesbaar te houden.

The Products

Als eerste vind ik een zakje 3D nagelstickers van het merk Lina. Niet echt m’n ding, maar mijn mama is een nail-art expert aan het worden, dus wellicht ga ik dit aan haar geven net zoals de Lina-teenspreiders die ik in de box terugvind. Ik gebruik dit eigenlijk zelden omdat ik maar kleine teennageltjes heb, dus opnieuw ben ik hier niet echt veel mee. Iets wat ik wél goed kan gebruiken, zijn deze french tip guides. Sinds m’n nagels wat langer zijn ga ik graag voor de ‘french look’ en met zo’n tip guides kan zelfs de meest hardnekkige ex-nagelbijter (ik dus) niet meer klooien.

DSC_0979

Aha, een dupe-beautyblender! De blauwe beautyblender die ik nu gebruik komt van eBay en vond ik eigenlijk net iets te hard naar mijn gevoel. Deze uit de Boozybox voelt iets soepeler aan en ligt ook beter in m’n hand dan m’n andere. Deze ga ik toch even naast elkaar leggen en uittesten!

DSC_0982

Tot mijn groot jolijt vond ik enkele Wet’n Wild producten terug in mijn Boozybox. Wet’n Wild is in de US of A erg populair, maar in België niet zo heel makkelijk te bestellen. Het oogschaduwpalet ‘380B Walking on eggshells’ is alvast iets dat mijn nieuwsgierigheid getriggerd heeft. Drie nude-kleuren, die aangeven wat je waar moet aanbrengen voor een subtiele ooglook.

DSC_0980

De lipstick werd precies speciaal voor mij in de box gestopt, want de ‘Just Peachy’-kleur van de Wet’n Wild MegaLast lipcolor is de enige Wet’n Wild kleur die ik écht wilde.

DSC_0981

Nog meer Wet’n Wild plezier trouwens, maar dit keer voor de nagels. Deze ‘Wild Shine Glitter’ nagellak past perfect in m’n stash omwille van de subtiele kleur mét glitters. Ben ik even blij dat ik dat nagelbijten gestopt ben! De nagelvijl die ook in de box zat komt wellicht ook goed van pas. Al denk ik dat m’n glazen nagelvijl van Herôme een stuk efficiënter is.

DSC_0989

Een ander merk waar ik erg benieuwd naar was, was Anatomicals. In de UK en in Nederland verschrikkelijk populair, maar in België dus totaal niet. Grappige verpakkingen met een steengoede inhoud, dat is een beetje de impressie die ik van deze producten heb. Nu kan ik dat eindelijk eens gaan controleren.

DSC_0985

Ten eerste zat er een perzik shampoo voor ‘Suicidal Hair’. Laat dat nu net mijn haartype zijn! De geur is alvast volledig m’n ding. Ook zat er een ‘Snog Me Senseless’ breath freshener in de box. Als dit écht werkt, wordt dit een vaste waarde in mijn handtas. Ik heb een beetje een breath-fobie (ik na elk drankje of hapje mijn tanden gaan poetsen, uit schrik voor een slechte adem) dus dit lijkt me erg handig.

Beauty UK was ook vertegenwoordigd in de box, en gelukkig voor mij met een lipstick en niet met een gekleurde eyeliner zoals ik in andere boxen zag. De kleur lijkt op het eerste zicht niet echt m’n ding, maar dat dacht ik van mijn Chanel-lipstick in eerste instantie ook niet. Nog meer test-pret!

DSC_0984

Tenslotte zat er een ‘Models Own’ nagellak in de kleur ‘Blueberry Muffin’. Op de eerste ‘sniff’ merk ik niet echt veel van de scented nagellak, maar als je ‘m aanbrengt en laat drogen ruikt hij inderdaad best wel fruitig!

DSC_0988

Oordeel

Wat betreft het aantal producten ben ik erg tevreden. We werden 10 producten beloofd en ik kreeg er 12, dus op zich is dat goed. Helaas is er over bijna de helft van de producten geen prijs of geen informatie meer te vinden op Boozyshop. Wellicht waren dit dus restjes. Op zich geen probleem mee, maar waar ik wél over val is de waarde van de box.

Het valt jullie wellicht wel op dat dit onmogelijk €50 waard kan zijn. Niet erg, want ik heb er geen €50 voor betaald, maar als je belooft dat er een bepaalde waarde zal inzitten (zeker als extra verkoopargument) dan moet je zorgen dat de box effectief die waarde heeft. Nu zijn héél wat mensen teleurgesteld en zijn er zelfs mensen die zich bedrogen voelen door Boozyshop.

Bij mij loopt het zo’n vaart niet, want ik ben best blij met de producten en merken die er in zitten. Anatomicals wilde ik al héél lang testen, Wet’n Wild ook en naar Beauty UK ben ik ook erg benieuwd. Alleen ja, misschien was ik goedkoper als ik ze gewoon apart had besteld op de webshop. Nu, gedane zaken nemen geen keer en als de producten me nu bevallen, zal deze Boozyshop-bestelling zeker geen alleenstaand geval blijven.

Welke producten zouden jullie graag gereviewd zien? Wat vinden jullie van de Boozybox?

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Unboxing Boozybox: 6th AnniversaryUnboxing Boozybox: 6th Anniversary

  1. Ik heb ook altijd wat argwaan bij zo’n boxen omdat het voor de webshop natuurlijk het ideale moment is om hun restjes kwijt te geraken. Maar de producten van Wet ‘n’ Wild en het nagellakje van Models Own vind ik er wel goed uitzien!

  2. Ok ergens heb ik wel spijt dat ik de box niet besteld heb, maar langs de andere kant ook niet… Het lijkt me inderdaad straf als dit alles samen 50 euro waard zou zijn!
    Ik ben wel heel erg benieuwd naar die shampoo en breathspray! Dus hou ons aub zeker op de hoogte! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *