Unboxing

Unboxing: 24Pharma

Al van voor ik mezelf in de wondere blogwereld begaf, had ik een voorliefde voor producten uit de parapharmacie. In Frankrijk doe ik niet liever dan een rondje te doen in elke apotheek die ik tegenkom, maar ook online kan ik echt héél wat tijd spenderen in de apotheek. Ik probeerde 24Pharma uit, een Haasdonkse online-apotheek met meer dan 15.000 producten in haar assortiment!

M’n oog viel direct op de luxe-merken in hun assortiment. Normaal gezien koop ik merken als Nuxe, Caudalie, Eucerin & Bioderma in Frankrijk omwille van de prijs, maar eerlijk gezegd vond ik op 24Pharma toch wel vergelijkbare prijzen. Ze hebben immers regelmatig kortingen, waardoor je echte koopjes kunt doen! Ik maakte er trouwens gretig gebruik van!

Unboxing 24Pharma

Na een virtuele wandeling door het assortiment van 24Pharma, gooide ik vier topproducten in m’n winkelmandje. Oké, de kaars is nu wel geen ‘beauty’-product, maar wie de ‘Divin’ geur kent weet dat dit zéker ook een toppertje is!

Unboxing 24Pharma

  • Nuxe Splendieuse Serum Intensief Anti-vlekken 30ml (€31,92 – KOOPJE!)
  • Caudalie Eau de Beauté 30ml (€11,52)
  • Caudalie Divine Kaars 150g (€25,38)
  • Louis Widmer Remederm Lippenbalsem Zonder Parfum 15ml (€6,08)

Unboxing 24Pharma

De verzending van het pakketje was trouwens razendsnel. Mijn bestelling kwam na één dag al aan – en ik bestelde op een zondagmorgen – maar je krijgt ook de mogelijkheid om de dag van levering aan te klikken. Je kiest gewoon de dag die je ‘t beste uitkomt. Alles was netjes verpakt en ik kreeg er ook nog een heleboel luxestaaltjes bij! Hier wordt de parapharmacie-liefhebber in mezelf écht blij van!

Unboxing 24Pharma

Heb je zelf ook een voorliefde voor de parapharmacie? Neem dan zeker eens een kijkje op de site van 24Pharma! Misschien staat jouw lievelingsproduct er ook wel op!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Unboxing: 24Pharma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *