Personal, Travel

TRAVEL: Paris Inattendue

Vorige week woensdag werd ik verrast met een leuk berichtje van vriendjelief. Of we tijdens het voor ons verlengde weekend (we waren namelijk allebei onverwacht thuis op maandag) niet iets leuks gingen doen. Een tripje met de TGV ofzo? SAY THE HELL WHAT?! WELL DEUH!! We trokken naar Parijs, de stad der romantiek en cultuur. Stad van mijn hart.

a Paris impression ..

Het weer viel verrassend goed mee! Toen we aankwamen regende het ‘stront met stekkers’ zoals we hier zo ‘mooi’ zeggen, maar uiteindelijk werd het een zonnig tripje! Een impressie ..

a Paris impression ..

a Paris impression ..

a Paris impression ..

a Paris impression ..

a Paris impression ..

a Paris impression ..

Ben jij al eens in Parijs geweest? Wat is jouw favoriete plekje?

Groetjes,

Laura

11 thoughts on “TRAVEL: Paris Inattendue

  1. Het zag er inderdaad wel mooi weer uit! Ik ben eigenlijk nog maar 2 keer in Parijs geweest, een keertje met school en vorig jaar met mijn vriend. We ontdekten toen ‘Le Marais’ en dat vonden we allebei echt een heel erg toffe wijk. We zoeken voor eind juni nog iets om een paar dagen naartoe te gaan en stiekem zou ik wel weer naar Parijs willen! Deze zomer gaan we in ieder geval sowieso eens, al is het maar voor een dagje.

    1. Awel, ik heb die wijk net ge’googled en er ging een hele nieuwe wereld open, want ik kende enkel de Bastille & Place des Vosges! Thanks for the tip!!

    1. Yes, wij gaan veel op reis, maar altijd kort! Kan niet meer zeggen wanneer ik langer dan 8 dagen op vakantie ben geweest (met uitzondering van wanneer wij onze familie in Frankrijk gaan bezoeken .. ) maar goed! De een koopt tassen, ik ga op reis :p Sounds fair, doesn’t it?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *