Personal, Travel

TRAVEL: Disney-driedaagse!

Het is (weer .. Ik weet het!) zo ver: Ik ben onderweg naar DISNEYLAND PARIJS! In oktober was ik met mijn beste vriendin naar het land der magie afgezakt voor een dagje, maar dat was écht te kort. Geen shows gezien, geen Disney Dreams, véél te lange queues, bepaalde attracties niet kunnen doen, .. Een echte no-go voor een Disney-addict toch? Daarom besloot ik terug te gaan, en drie vriendinnen mee te nemen die al jaren dromen van Disney te genieten van de eerste Lente Kriebels! Swing into Spring! Yezzureeeeee!

CHI Leave in Conditioner

Disneyland is al in lente-modus, en dat zie je! Ik nam eens een kijkje op de twitteraccount van Disneyland (cc @InsideDLParis ; hier komen ook de foto’s vandaan) en wauw, ik heb er echt super veel zin in! Met een beetje geluk valt ook het weer mee!

CHI Leave in Conditioner

CHI Leave in Conditioner

CHI Leave in Conditioner

CHI Leave in Conditioner

Ik zie jullie zondag terug, en zal dan hoogstwaarschijnlijk vol leuke verhalen, prachtige foto’s en magische herinneringen zitten! Stay tuned!

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “TRAVEL: Disney-driedaagse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *