perfume

This is .. Zadig & Voltaire!

De prijs voor meest verrassende parfumlancering ging vorige week al naar Acqua Colonia, maar de prijs voor de meest ‘edgy’ & ‘kick-ass’ geur, gaat zonder twijfel naar de nieuwe parfumlancering van Zadig & Voltaire. Qui? Of eerder: quoi? Het merk Zadig & Voltaire is geïnspireerd op filosofie (wie kent de ‘Zadig ou la Destinée’, geschreven door Voltaire? Tien punten bij), kunst, rock en .. Parijs! Vier zaken die ik ook wel weet te pruimen!

This is Zadig Voltaire

Voor wie het merk Zadig & Voltaire een beetje kent – en ja, ze hebben een winkel in Brugge – weet dat de geuren nooit echt bepaald ‘braaf’ kunnen zijn. Hun kleding, handtassen en accessoires hebben een hoog rock-chick niveau en dat vind je duidelijk terug in deze nieuwe ‘This is Her’ & ‘This is Him’.

Over ‘This is Her’ kan ik kort zijn: dit. is. MIJN. geur! Niet dat ik mezelf onder de categorie ‘kick-ass rockchick’ kan en wil gaan plaatsen, zijn mijn parfums het meestal wel. De geurnoten passen perfect in mijn liefdes-rijtje:

This is Zadig Voltaire

  • Topnoten: Arabische Jasmijn (nog beter dan originele jasmijn!), roze peper & zijdeboom
  • Hart: Kastanje, slagroom & vanille
  • Basisnoten: Sandelhout & kasjmierhout

‘This is Him’ is gelukkig voor onze mannelijke medemens net iets minder zoet. Zoete parfums & vriendjelief? Not a very good combo! Van deze was hij gelukkig direct helemaal in de ban. Niet alleen door de stoere verpakking, maar vooral door de houtachtige geur!

This is Zadig Voltaire

  • Topnoten: Grapefruit & zwarte peper
  • Hart: Wierook & vanille
  • Basisnoten: Sandelhout

Twee geuren die enorm lang nazinderen. Als vrouw raak je trouwens weg met beide geuren, al vind ik het poederige van het kasjmierhout in de ‘This is Her’ wel heel wat meer mijn ding!

This is Zadig Voltaire

Trouwens, ook nog even tien punten bij voor de verpakking! De flacons zijn minimalistisch en strak, iets wat je ook terug vindt in ons interieur! De flacon van This is Him is zwart, en die van This is Her is wit, wat staat voor de tegenstellingen & aantrekkingskracht tussen vrouwen. Ze passen overigens perfect in elkaar. Kinky!

Deze nieuwe geuren van Zadig & Voltaire zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Ici Paris XL. ‘This Is Him’ kost voor 100ml €85 en de ‘ This Is Her’ voor 100ml €102. Ook verkrijgbaar in flacons van 30ml & 50ml!

Groetjes,

Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *