Personal

These were ‘Pressdays FW16’

Afgelopen woensdag trok ik opnieuw naar Antwerpen om heel wat nieuw beauty – lifestylenieuws te gaan opsnuiven. Dit keer was het een ontzettend drukke dag, waar ik verschillende bureau’s bezocht in één dag tijd. Een behoorlijk drukke dag, maar toch probeerde ik enkele foto’s te nemen waarop jullie de verschillende nieuwigheden kunnen spotten.

In deze fotoreeks neem ik jullie mee naar de persdagen, zodat jullie ook mee kunnen genieten van al het nieuws dat ik mocht ontdekken!

Vinosource

Spring Collection from Jane Iredale

Vinosource
Brow Naturals from Rimmel

Vinosource
‘Splash’ Fragrances from Marc Jacobs

Vinosource
New products from Bourjois

Vinosource
New Colognes from 4711

Vinosource
The 100% Natural Cosmetic Brand ‘Self’

Vinosource
The Belgian Brand JYB

Vinosource
Irish Spa-Brand ‘Voya’, newly available in Belgium

Vinosource
New packaging from Rainpharma

Vinosource
Some new innovations from ‘Uriage’

Vinosource
A Whole new Perfume-experience, discover Otentic!

Vinosource
Rediscovering ‘Mii-cosmetics’

Vinosource
Pronails Footcare!

Vinosource
My new Pronails-colored nails!

Vinosource
The ‘Leçon de Seduction’ perfumes

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “These were ‘Pressdays FW16’

  1. Ik ben donderdagnamiddag ook geweest. Het is immens druk voor school nu dus ik kon me maar een half dagje permitteren. Ik denk wel dat ik er de interessantste bureaus qua beauty heb uitgepikt dus ik ben happy! Ik vond het weer heel tof!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *