Biotherm, Nailcare, OPI

The Nailbiter-confessions

Het WK-was geen goede periode voor m’n handen. Door de spanning van de laatste matchen ben ik weer aan het nagelbijten geslaan. Het was een tijdelijk moment van zwakte, want intussen lukt het me weer prima om van m’n handjes te blijven, maar ze zien er helaas niet uit. Tijd om de grove middelen in te zetten!

Door terug op m’n nagels te bijten, zijn m’n nagels heel erg broos geworden. Nu ze weer aan het groeien zijn, kunnen ze wel wat extra oplapwerk gebruiken. Op aanraden van andere bloggers, besloot ik terug aan de OPI Nail Envy te gaan, die belooft je nagels weer in een aanvaardbare staat te krijgen binnen een zestal weken.

DSC_2163

Cuticle-alert! M’n nagelriemen zijn beyond-damaged, dat kan je wel zien neem ik aan? De reis naar Frankrijk en Rome heeft ze nog verder uitgedroogd en hoewel ik regelmatig mijn handen heb ingesmeerd op reis, waren het vooral m’n nagelriemen die extra verzorging nodig hadden. In mijn stash vond ik deze OPI AvoPlex Nagelriemolie terug, die intussen in m’n handtas is beland. Hope this helps!

DSC_2164


De OPI AvoJuice die ik op reis gebruikte, bleek achteraf gezien niet intens genoeg om m’n handen gehydrateerd te houden. Jammer, want ik was er gek op! Tijd om een oude bekende van onder het stof te halen, die diep en intens hydrateert! Ladies & Gentlemen: Biomains!

DSC_2165

For the time being zullen jullie dus geen nagellakswatches zien voorbij komen. De horror is op dit moment te groot om ze met een mooi lakje aan de wereld te laten zien. Hebben jullie nog tips om mijn handen terug in poezelige staat te krijgen?

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “The Nailbiter-confessions

  1. Ik gebruik zelf ook de Nail Envy en Avoplex. Beide heel fijne producten en de Avoplex ruikt fantastisch vind ik! Ik gebruik nu ook nagelolie van Kruidvat om mijn nagels zelf goed te hydrateren omdat ze voortdurend splitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *