Kruidvat, skincare

The ‘Miracle of Bali’

Nog niet zo heel lang geleden ging er één van mijn collega’s een drietal weken op reis naar Bali. Naast heel wat avontuurlijke verhalen, bracht hij ook eeen sh*tload aan foto’s mee. Opstaan, kokosnootje in de hand, je placeren op het strand .. HEERLIJK!

Voorlopig blijft het voor mij nog dromen, maar in gedachten ben ik de laatste tijd steeds iets dichter bij dit Tropische oord!

Yves Rocher

‘Overdrijf je nu niet een beetje Laura?’ hoor ik jullie denken? Neen, want de nieuwe ‘Spa Secrets’-lijn van Kruidvat wil net dit gevoel opwekken bij jou in de badkamer.

Hoewel ik ook al producten uit de ‘Treasures of Morroco’ & ‘Traditions of Japan’ heb gebruikt, is het de ‘Miracles of Bali’-lijn die voor mij het ultieme vakantie-gevoel tot in m’n douchecabine weet te bezorgen.

Yves Rocher

Waarom? Is het het zwoele van de kokosnoot, of het ‘floral’ van de frangipane-bloem? Geen idee. Het is de combinatie die ‘t m voor mij doet. Van de drie lijnen vind ik bij deze lijn met ‘coconut water & frangipani’ de geur het meest aanwezig. Een geur die ook héél lang blijft hangen, bij alle producten uit de lijn!

Yves Rocher

Ik gebruik op dit moment quasi elke douchebeurt de shower foam uit deze lijn. De kwaliteit van deze foam moet zéker niet onderdoen voor de Rituals-foams! Ook de body butter mag er zeker wezen, al is het niet de meest voedende uit m’n stash. Deze blog heet tenslotte Essential HONESTY, right? Maar goed, als huid-extraatje is deze body butter zeker welkom!

Ik ben echt blij dat Kruidvat deze producten op de markt heeft gebracht! Want naast hun heerlijke geur en dito eigenschappen, zijn ze echt budgetvriendelijk. Prijzen variëren van €2,99 tot €4,99 per product, wat écht niet veel geld is. Misschien een betaalbaar(der) alternatief voor de Rituals-addicts onder jullie?

Groetjes,

Laura

6 thoughts on “The ‘Miracle of Bali’

  1. zijn dat die producten die we toen samen in kruidvat hadden gekocht? ik had de mijne toen helaas niet mee gekregen naar Ierland omdat ik enkel maar handbagage had en toen niks boven 100ml kon meenemen maar over 2 weken kan ik ze eindelijk zelf uittesten!
    Ben nu wel benieuwd naar deze, ik had toen die groene lijn mee geloof ik

  2. Ik vind vooral de handcrème uit de rode lijn wel prettig! Maar aangezien er hier een 1+1 gratis was op producten uit dit gamma kocht ik ook de Bali doucheschuim. Kwestie van de markt wat te verkennen, ik werk momenteel namelijk bij Rituals! 😉

  3. Deze lijn heeft de beste geur vind ik! Ik heb nog eventjes te veel bodyproducten die ik nog moet opgebruiken maar wie weet koop ik deze in de toekomst wel! Ik ben vooral benieuwd naar de shower foam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *