Nailcare, nails

The Ecrinal Experiment

Wie m’n blog regelmatig leest, heeft wellicht al gemerkt dat er de laatste tijd steeds meer nagellak de revue passeert. Niet dat ik plots een nieuwe obsessie heb ontwikkeld – verre van – of iets in die aard, maar ik ben nu écht gestopt met op m’n nagels te bijten. Ja, dit keer voor écht, want ik heb al een maand niet meer geknabbeld, geprutst of gebeten. Wil dat zeggen dat het gevaar geweken is? NEEN! Want m’n nagels moeten nog een behoorlijke ‘revalidatie’ ondergaan ..

Wie op z’n nagels gebeten heeft kent het zeker: de broze periode waarin je nagels bij het minste gaan scheuren. Een blikje openen? Lap, een scheur. Een sticker losprutsen? Verdikke, weer een gebroken nagel .. Tijd voor de harde middelen! Bring on Ecrinal!

Ecrinal

Wie langsgaat bij de mani- en/of pedicure kent het merk ongetwijfeld. Mijn vaste pedi-adresje zweert erbij. Het is no-nonsense én super effectief, want na een drietal weken de nail-hardener te gebruiken zijn m’n nagels (of toch sommige nagels) sterker dan ooit. Maar goed, sterk zijn is één iets, sterk blijven een andere. Daarom presenteer ik jullie vandaag de nagel-olie!

Ecrinal

De olie is speciaal ontwikkeld om beschadigde nagels van binnenuit te herstellen en te voeden, zodat ze uit zichzelf weer stevig en gezond kunnen worden. Nagels die dus jaren aan een stuk geplaagd geweest zijn door nagelbijt-gedrag kunnen er maar wel bij varen. Er zitten maar liefst tien voedende oliën in dit flesje:

Ecrinal

De olie droogt héél snel op. Ik gebruik ‘m immers voor ik aan het lakken sla, of voor ik ga slapen op niet-gelakte nagels. Ook breng ik de olie héél rijk aan, zodat m’n nagelriemen er ook wel bij varen! Voor’t eerst in jaren zijn m’n nagelriemen niet langer kurkdroog! HALLELUJAH!

Ecrinal

Een match made in heaven voor m’n nagels én nagelriemen! Dit flesje kost trouwens maar €13,50, wat ik met véél plezier neerleg voor gezonde én stevige nagels! Dat is – voor mij toch – priceless

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “The Ecrinal Experiment

  1. Interessant product! Ik heb zelf nooit op mijn nagels gebeten maar toch zijn ze enorm kwetsbaar voor splitten en scheurtjes. Ik ben nu begonnen met Lemony Flutter, hopelijk helpt dat ook al een beetje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *