The Body Shop, Zeep

The Body Shop ‘Wild Argan Oil’ Massage Soap

Het zag er lange tijd naar uit dat Lush een blogland-monopoly had op vaste stukken zeep. Guilty as charged, want ook ik had enkele stukken liggen, met de Yog Nogg op kop. Men zou al eens durven vergeten dat andere merken zeep al eens kunnen in de kijker zetten. Bij het lanceren van de ‘Wild Argan Oil’-lijn was ik dan ook supercontent dat er nog eens zeep in een collectie werd opgenomen. Believe it or not, ik gebruik regelmatig zeep onder de douche.

Massage Soap

Dat ik de geur van de ‘Wild Argan Oil’-lijn geweldig vind moet ik jullie al niet meer vertellen. Met veel liefde heb ik dan ook al de shower gel, body butter & body scrub gebruikt, dus kon ik niet anders dan de Wild Argan Oil Massage Soap ook eens een kans te geven.

Massage Soap

Deze joekel weegt 150 gram, ziet er cool uit door de ‘tsjoepkes’ én kan je zowel gebruiken om je lichaam mee te reinigen én om te masseren. De bolletjes slijten na verloop van tijd natuurlijk wel weg, waarna het massage-effect verdwijnt. Omdat de zeep spijtig genoeg niet zo voedend is als de rest van de lijn, heb ik ‘m dan ook uit de douche gehaald en op de lavabo gelegd als handzeep.

Massage Soap

Permanent in de douche? Neen, dat niet, maar wel handig om je lichaam te reinigen én te masseren in een handeling. Moet wel bekennen, als je de zeep én de shower gel na elkaar gebruikt heb je wel een divine combo! Heb je dus een ‘Wild Argan Oil’-set in huis, gebruik deze allebei!

Deze zeep kost slechts €5,00 en is dus ongeveer even duur als de zeep van Lush. Als je fan bent van de ‘Wild Argan Oil’ geurlijn ben ik zeker dat deze zeep wel een plaatsje verdient in je badkamer!

Groetjes,

Laura

11 thoughts on “The Body Shop ‘Wild Argan Oil’ Massage Soap

  1. Ik hou echt heel erg van de Wild Argan lijn! Ik vind vooral de body lotion en body butter erg lekker, maar ook de shower gel heb ik ook! 🙂
    Deze zeep heb ik niet, maar hij klinkt wel erg lekker!

    1. Bwa, ‘t is wel leuk maar niet om te zeggen dat ik ‘m speciaal opnieuw zou kopen daarvoor. Na drie weken gebruik waren ze volledig afgesleten. ‘t Is wel een leuk (tijdelijk) effect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *