Blogevents, The Body Shop

Bloginvite The Body Shop: Overnight Serum-in-oil & Huidanalyse

Afgelopen woensdag was ik opnieuw te gast voor een evenement in mijn vertrouwd ‘The Body Shop’-filiaal. De vorige keer kreeg ik een heuse make-over, maar vandaag werd er door de medewerkers van TBS getrakteerd op een heuse huidanalyse. Daarnaast stelden ze ook hun nieuwe sterproduct aan de klanten voor: de Vitamin E Overnight Serum-In-Oil. Samen met mijn twee vriendinnen Joyce & Lynn ging ik op pad! Benieuwd naar de resultaten van onze analyse? Enkel benieuwd naar het nieuwe product? Klik dan hier!

P1010548

Huidanalyse

Ik was eerst aan de beurt. Door de recente diagnose van hormonale acne bleek de analyse toch niet zo simpel. De acné gaf een totaal vertekend beeld. Hij was allesbehalve vet, want uiteindelijk bleek dat ik een gemengde huid had, met erg droge plekjes. Bizar om dit te horen, want de laatste jaren stond mijn skincare in het teken van acnébestrijding en niet in het behandelen van dry spots. Ik kreeg een uitgebreide uitleg voor het verzorgen van mijn huidtype en ik kreeg een korte, maar heerlijke beautybehandeling.

P1010569

Ook kregen we een hapje en een drankje aangeboden! Heerlijke fruitthee of granaatappelsap mét een koekje! Mmmmm!

P1010554

P1010565

Toen waren mijn vriendinnen aan de beurt. Zij kregen op hun beurt een analyse van hun huid! Lynn hoorde bij de gelukkigen die een normale huid hebben (het huidtype dat eigenlijk geen speciale verzorging nodig heeft), terwijl Joyce dan weer een gevoelige gemengde huid had, neigend naar droog. Leuk om te weten, want zo weet je tenminste wat je moet gaan kopen als je op zoek bent naar aangepaste skin-care. Gewapend met een folder met producten die bij ons huidtype pasten trokken we de winkel in.

P1010570

P1010583

Mijn vriendinnen zijn nog niet zo helemaal into-skincare, dus het was (weer) niet verwonderlijk dat ik met de grootste zak buitenwandelde. Ook kreeg ik er nog een goodiebag t.w.v. 40 euro, vol ‘Vitamine E’-producten! Helaas past dit niet bij een gemengde huid, dus heb ik m’n moeder maar gelukkig gemaakt toen ik thuiskwam.

Opnieuw dik in orde! Dankjewel voor de uitnodiging!

Vitamin E Overnight Serum-In-Oil

Tijdens het evenement maakte ik ook kennis met de nieuwe Vitamin E Overnight Serum-In-Oil! Een nieuw paradepaardje waar TBS dit jaar mee wil uitpakken. Het serum zou de tekenen van vermoeidheid tegengaan en de vochtbalans van de huid opnieuw herstellen. Doorheen de dag wordt je huid immers blootgesteld aan allerlei schadelijke factoren zoals zonlicht, bacteriëen en ja.. Zelfs reinigingsproducten.

P1010553

De lichte olie moet aangebracht worden voor het slapengaan onder je nachtcrème. Gedurende de 8h die een normale mens slaapt, doen de ingrdienten in het serum hun ding. Je huid voelt ‘s morgens zacht aan en ziet er heel wat energieker uit. Het staal die ik meekreeg in mijn goodiebag gaf ik aan mijn moeder, en zij voelde na 2x aanbrengen al een groot verschil. Zij heeft een erg droge huid en kon dus wel wat extra hydratatie gebruiken.

De Vitamin E Overnight Serum-In-Oil is sinds deze week in elk filiaal van The Body Shop te koop, en kost €19,00 voor 28ml. Je kan’m ook bestellen via de webshop, dit wel enkel voor mijn Nederlandse lezers.

Groetjes,

Laura

19 thoughts on “Bloginvite The Body Shop: Overnight Serum-in-oil & Huidanalyse

  1. Wat leuk! Het lijkt me erg fijn om te weten wat voor huidtype je hebt, al heb ik volgens mij een droge, gevoelige huid. Het is wel handig om daarna meteen de bijbehorende producten te scoren! x

  2. Altijd goed om te weten wat jouw huidtype je hebt. Ik dacht zelf altijd met een acne huid, dat je huid dan ook vrij vettig is, maar dat blijkt dus helemaal niet zo te zijn. Ikzelf heb daar last van en juist een vochtarme huid.

  3. Ik wou hier ook nog graag heen, maar kon helaas niet. Gaaf dat jij wel bent geweest! Ik herken het wel dat je zodra je puistjes hebt er net word gedaan alsof daar je hele skincare om moet draaien, best gek vind ik dat eigenlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *