Style

Tested: Thomas Boxer Waterstofzuiger

Misschien een beetje een vreemd item om terug te zien op Essential Honesty, buy hey, schoonmaken en het huishouden doen zijn nu eenmaal ook part of my daily routine geworden. Als ik ‘wreed content’ ben van iets, mag dat gerust geweten zijn, en of dat nu een cosmeticaproduct1 of een huishoudtoestel is? Tja, ouder worden zeker? Ohja, en het feit dat Argon The Cat bij ons inwoont heeft er ook wel iets mee te maken ..

Thomas Boxer

Iedereen die een kat heeft kent het probleem: HAIR. HAIR EVERYWHERE. En als je net gestofzuigd hebt, BAM. Weer haar. In het begin gebruikte ik zo’n handstofzuigertje om tussendoor eens te stofzuigen, maar dat was niets anders dan verstoppen-legen-terug steken-uitkuisen.. Te veel werk! Schakelde ik over op een klassieke stofzuiger met zak, moest ik om de zoveel weken een nieuwe zak steken wegens verminderde zuigkracht. Werkte perfect, maar vrij kostelijk op den duur. Gek hoeveel haar die pluizenbal eigenlijk verliest op een maand ..

Thomas Boxer

Insert dé waterstofzuiger. Mijn schoonouders hadden er al eentje van Kärcher die geniaal goed werkte, maar wegens oerlelijk – ja, dat knalgeel vind ik écht verschrikkelijk – is er nooit eentje tot bij ons thuis geraakt. Zo kwam de Thomas Boxer in mijn huishouden terecht. Basic grijs met een klein beetje oranje. Perfect!

Thomas Boxer

De stofzuiger van 1.400W – best sterk dus – werkt met een sproei-extractiesysteem, zodat vlekken, vuil en dierenhaar van vloeren, tapijten en zelfs autostoelen verwijderd worden. Vrij handig voor wanneer vriendjelief de auto nodig gehad heeft voor een van z’n mountainbike-tochtjes. Het verwijderde vuil wordt opgeslagen in de watertank van 6 liter. Best vies hoor, zelfs wanneer je denkt dat je huis eigenlijk wel best proper was. Weggieten die handel!

Thomas Boxer

Ook praktisch: de ‘safety’-bumper om zo meubels, hoeken & randen te beschermen tijdens het stofzuigen, een 10 meter lange kabel, een handige draaggreep zorgt ervoor dat ik de stofzuiger van 9,7 kilogram comfortabel kan verplaatsen in onze belle-etage én het heeft een speciale mondstuk van 36 centimeter, dat voor een grondige reiniging van hoeken en smalle spleten zorgt.

Thomas Boxer

Het feit dat het huis sneller proper is, heeft dan weer andere positieve effecten. Meer tijd om te bloggen, meer tijd voor Netflix-bingewatching én meer tijd om andere leuke dingen te doen samen met vriendjelief en Argon-poes. ‘t Poezenhaar blijft natuurlijk wel nog steed ronddwarrelen, maar het is zoveel leuker om het efficiënt op te zuigen dan een uur te lopen zuchten, vloeken en sleuren, niet?

De nieuwe Thomas Boxer is nu beschikbaar aan 193€. Meer informatie over het bedrijf en andere producten kan je terugvinden op hun website

Groetjes,

Laura

1 thought on “Tested: Thomas Boxer Waterstofzuiger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *