T. Leclerc

T. LeClerc Eyeliner Pen ‘Platine’

Even een flashback naar enkele maanden geleden. De Deautybox van Januari kwam binnen en gemengde gevoelens overspoelden mij toen ik ‘m openmaakte. Intussen zijn we bijna Mei (time flies like whoaaaa .. ) en ben ik nu pas begonnen met enkele producten op te gebruiken.

De Eucerin Douchegel ging mee naar Barcelona, en de Schwarzkopf ‘Essence BB’ belandde ein-de-lijk in mijn ‘gebruik mij dan toch eens’-beautystapel. Er was echter één product waar ik direct van gebruik ben beginnen maken, en dat was de T. LeClerc Eyeliner Pen in de mysterieuze kleur ‘Platine’ ..

Platine T LeClerc

To be honest, ben ik niet zo’n liner-girl. Het is nog maar sinds een paar maanden dat ik af en toe eens een lijntje op m’n bovenste wimperrand zet. Vorige week zag je immers al de ‘Stylo Yeux’ van Les Couleurs de Noir voorbijkomen. Het was voorheen altijd een ‘blurred line’. Schots & scheef. Nooit een strakke lijn. Hopeloos. Nu kreeg ik echter van een lezeres de tip om m’n ogen strak te trekken (lees: als een chineesje) en zo een winged liner te zetten. Eventjes laten drogen en TADA! Foolproof lijntje.

Platine T LeClerc

Sindsdien ben ik als een mad-woman aan de slag gegaan met liquid eyeliners. Naast de aubergine-kleurige Viva Carioca-liner van Pupa, vond ik een bondgenoot in de T. LeClerc Eyeliner Pen. De kleur ‘Platine’ is immers ideaal. Niet te zwart, niet te bruin én met een speciale shimmer. Een soort van speciaal grijs, die m’n ogen in de verf zet, zonder m’n blik te hard te maken.

De houdbaarheid van de liner is subliem. Bij bepaalde liquid eyeliners begint het geheel te smudgen na een tijdje, maar deze blijft echt muurvast zitten. Mijn cheap-ass eye-makeup-removers zijn er niet tegen opgewassen, en zo heb ik het stiekem wel graag!

Platine T LeClerc

Ik kan niet anders dan jullie nogmaals (I know, ik val in herhaling) dat T. LeClerc écht wel een super merk is. Heeft helaas niet de uitstraling van Chanel, Guerlain of Dior, maar qua kwaliteit kan ‘ie zeker tellen.

Ik kreeg mijn T. LeClerc Eyeliner Pen ‘Platine’ bij een Deautybox, maar in de apotheek kan je ‘m toevoegen aan je eigen stash voor €23,00. Verkrijgbaar in drie kleuren: noir, brun & platine!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “T. LeClerc Eyeliner Pen ‘Platine’

  1. Ziet er mooi uit!! Ik was ook een kluns met eyeliner, tot ik de Kat Von D tattoo liner beginnen gebruiken ben, love it, ik zou geen andere meer willen!

    1. Ik wil die ook eens testen, maar de prijs valt me echt wel tegen :p Voor iemand die al niet veel liner gebruikt .. Hebben ze daar geen mini’s van ofzo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *