Lipstick, Make-up, T. Leclerc

T. LeClerc Exquis à Lèvres in ‘Rose Volopteux’

Aan alles komt een eind, en deze ochtend werden ook wij weer wakker in ons eigen bedje. Onze vakantie in de Luberon was magnifiek, maar we zijn ook altijd erg blij om terug ‘thuis’ te komen. Binnenkort ook in ons ‘eigen’ huis, maar dat is een ander verhaal. Bon, thuis dus!

Iets wat ik nagenoeg niet heb gedragen op reis, maar wat ik thuis niet kan missen, is een kleurtje op m’n lippen. Vreemd hé? Enkel als we uit eten gingen, droeg ik de Clarins Instant Light Natural Lip Perfector. Ultra-neutraal en misschien ook een beetje saai. Eenmaal thuis, vond ik het nodig om weer wat te ‘knallen’ en dat deed ik dit keer met de T. LeClerc Exquis à Lèvres in de kleur ‘Rose Volopteux’.

T. LeClerc

Eerst en vooral, grote liefde voor dit soort van packaging. Dit product is duidelijk geïnspireerd op de Clinique Chubby Sticks, al moet ik eerlijk toegeven dat de punten voor ‘most luxurious packaging’ in deze categorie naar deze van T. LeClerc gaat. Wauw, wat een prachtig ding is dit.

T. LeClerc

Aanbrengen gaat op dit moment nog héél precies, al denk ik dat ik ook hier op den duur een beetje ‘troubles’ ga hebben met de scherpte van het product. Net zoals bij m’n chubby sticks, zal ik deze wellicht een beetje slijpen met een grote potloodslijper. Ik werk nu eenmaal graag met een puntje.

T. LeClerc

De kleur is echt knallend roze. Iets wat ik at first sight helemaal niet verwacht had. Ik verwachte een eerder neutrale vorm van roze (zoals je ziet op de swatch op m’n hand) maar eenmaal op m’n lippen bleek deze echt knalroze te zijn. In a good way, want zo’n kleur had ik nog niet in m’n stash.

Hier zie je mij met de T. LeClerc Exquis à Lèvres. Cool hé?

T. LeClerc

De romige textuur blijft trouwens heel goed zitten. En dat voor een lipbalm-achtig-product! Dat vind ik straf. Ook het hydraterende element in deze lipstick is erg welkom na een weekje in de zon te vertoeven (en door te weinig water te drinken ..) voor m’n lippen. Ik ben fan!

Nog eens een échte discovery dankzij Deauty, me dunkt! Deze T. LeClerc Exquis à Lèvres is o.a. verkrijgbaar in de kleur ‘Rose Volopteux’ en is verkrijgbaar bij de apotheek. Hij ligt trouwens in dezelfde prijsklasse van Clinique, want voor 19€ kan deze ‘Exquis a Lèvres’ van jou zijn

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “T. LeClerc Exquis à Lèvres in ‘Rose Volopteux’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *