Personal, Sunday Tag

Sunday Tag: TV Series

Elke zondag geef ik een stukje van mezelf bloot. Voorheen vond je er mijn wekelijkse #100happydays-challenge posts terug, en vanaf nu probeer ik jullie elke week te verwennen met een TAG-post. Sundays are made to relax, so sit back, relax and enjoy the tag!

week31

Deze week vulde ik de ‘TV Series Tag’ in, die werd bedacht door Hannah van Lady Blue Berry en mij werd doorgegeven door Romina van Dainty Ribbons!

Wat was de eerste serie die je volgde?

Dat moet toch wel de Power Rangers geweest zijn! Belachelijk vind ik dat niet, want dat was dé hype toen wij in Amerika woonden. Nu, deze serie was natuurlijk specifiek gemaakt voor kinderen en ik denk niet dat dat de bedoeling was van deze vraag ..

week31
Bron foto

Mijn eerste ‘tv-serie voor volwassenen’ moet dan wel Buffy The Vampire Slayer zijn! Dat was toen ik jong was echt hét van hét. Velen uit m’n klas keken toen naar Dawson’s Creek, maar ik wilde graag wat meer actie, dus had ik het meer voor de vampier-ass-kickende-blondine Buffy! Misschien zat Angel daar ook wel voor iets tussen 😉 ..

Wat vind je de beste serie ooit?

Ja, amai. Hier moet ik echt eens goed over nadenken. Ik heb er eigenlijk drie.. Dat zijn dan echt series waarvan ik niet kon wachten tot er een aflevering online stond om deze te gaan bekijken: The Walking Dead, American Horror Story & Game of Thrones

week31
Bron foto

Het zijn drie totaal verschillende gernes, maar stuk voor stuk kleppers met een ijzersterke plot! Als je deze nog niet gezien hebt: DOEN! Zeker het ‘onbekende’ American Horror Story is super goed!

Wie is je favoriete TV-koppel?

Moet er hier nog over nagedacht worden? NEEN! Marshmallow & Lilypad natuurlijk! Ik herken mijn eigen relatie hier zooooooooo goed in, dus was dit een logisch antwoord!

week31
Bron foto

Met welke personage zou je graag eens op date willen?

Ik heb een zwak voor ‘tortured souls’, dus als ik op date zou kunnen gaan met een personage, zou het zeker Jon Snow uit Game of Thrones zijn. Ik had al ‘n zwak voor deze underdog van toen ik de boeken aan het lezen was, en toen ik wist dat Kit Harington de rol van Jon ging vertolken, was ik verkocht!

week31
Bron foto

Trouwens, wisten jullie dat Kit Harington nu het gezicht is voor Jimmy Choo? Well played Jimmy, well played!

Welke series volg je op dit moment?

Haha, deze ga ik gewoon oplijsten zonder extra info, want het zijn er gewoon te veel!

  • The Borgias
  • The Walking Dead
  • Jericho
  • Whitechapel
  • Game Of Thrones
  • Fringe
  • Modern Family
  • Suits

Ik bekijk deze series trouwens door elkaar én als ik een avondje thuis ben. Dan zet ik gewoon een serietje op en kijk ik drie-vier afleveringen achter elkaar!

Van welke serie mogen ze gerust een vervolg maken?

Hier moet ik ook niet lang over nadenken: True Detective! Ijzersterke serie met Matthew McConaughey en Woody Harrelson. Wil je zelf weten waarom ik een vervolg wil zien? Kijk dan gewoon eens zelf!

week31
Bron foto

Een tweede seizoen is trouwens bevestigd, maar het is nog niet voor direct ..

Welke serie zou je graag nog zien?

Ik wil graag beginnen kijken naar ‘Sons of Anarchy’ & ‘Breaking Bad’, maar ik kom er precies nooit aan toe. M’n vriend is een super grote fan van deze series, maar ik heb steeds stukken gemist waardoor ik er nooit echt ben in geraakt ..

week31
Bron foto

Heb je al eens een serie herbekeken?

Ik herbekijk regelmatig afleveringen van Game Of Thrones. De plot is behoorlijk pittig, dus het gebeurt al eens dat ik niet goed meer meeben (ook al heb ik de boeken gelezen)

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?

Once Upon a Time begon heel goed, zeker voor een Disney-freak like me, maar het verveelde me al snel. Een echte reden kan ik niet geven, maar het kon me steeds minder boeien .. Ook Lost stond in dit rijtje ..

week31
Bron foto

Met welk personage zou je wel van plaats willen ruilen?

Ik ben vrij tevreden over wie ik ben, maar als ik van plaats zou mogen ruilen met één iemand, dan zou het wel Jess uit ‘New Girl’ zijn! Yes, just because it’s Zoeey Deschanel!

Dit was de laatste vraag uit de ‘TV Series Tag’ ! Hopelijk hebben jullie met plezier mijn antwoorden gelezen, en zie ik jullie volgende week zondag terug op Essential Honesty voor een nieuwe sunday tag !

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “Sunday Tag: TV Series

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *