Personal, Sunday Tag

Sunday Tag: The ‘Me Time’ Tag!

Elke zondag geef ik een stukje van mezelf bloot. Voorheen vond je er mijn wekelijkse #100happydays-challenge posts terug, en vanaf nu probeer ik jullie elke week te verwennen met een TAG-post. Sundays are made to relax, so sit back, relax and enjoy the tag!

week31

Deze week vulde ik de ‘Me Time’-tag in, omdat ik de komende week wel een behoorlijke dosis ‘Me Time’ op mij ligt te wachten! Moe-ha-ha-haaaaa! He’re goes!

Wat doe je tijdens MeTime?

Onthaasten vooral. Mijn leven is de laatste tijd een echte rush rush rush geworden. Eat, sleep, work, repeat. Ken je dat gevoel? Wel, me time is net het omgekeerde daarvan. Series inhalen, films kijken (Disney, check!), schaamteloos computerspelletjes spelen én dutjes doen. Awesooooome!

Me Time Tag

Ga je weleens de deur uit tijdens Me Time?

Zelden. Tenzij er een schoonheidsbehandeling op het programma staat! Tijdens ‘Me Time’ doe ik echt zo min mogelijk, dus autorijden hoort daar hoe dan ook niet/ bij!

Wat draag je tijdens Me Time?

In de zomer haal ik m’n ‘Yoga Pants’ boven water, met een tanktop en een los vestje. In de winter durft dat er wel eens anders uit te zien .. Zo dus:

Me Time Tag

Wat is momenteel je favoriete nagellak?

Dat moet toch wel ‘My Dogsled is a Hybrid’ zijn (zie trouwens puntje ‘favoriete producten’, daar draag ik ‘m) van OPI. Zo’n aparte kleur!

Ga je weleens alleen naar de film?

Nu niet meer, maar in het verleden heb ik dat regelmatig gedaan. Mijn ex ging zelden mee naar films die ik wilde zien (was enkel fan van ‘the fast & the furious’ .. zegt genoeg zeker?) dus ging ik maar alleen. Nu heb ik gelukkig een vriendje met eenzelfde filmsmaak 😉

Wat zijn je favoriete producten om te gebruiken tijdens Me Time?

Maskertjes! Nu het winter is heb ik m’n hydraterende maskers boven water gehaald. Met stip bovenaan de favorietenlijst: het Rainpharma Intense Twinkle Mask! Echt, de geur is absurd slecht, maar die werking! O boy o boy!

Me Time Tag

Wat eet en drink je tijdens Me Time?

Ik sneukel dan echt veel te veel! Chips, frisdrank, koekjes, .. Me time is me time, en dan wil ik even helemaal niet op m’n lijn letten!

Wat is momenteel je favoriete kaars?

Zonder nadenken: Jasmine Dream van Rituals. DIVIIIIIIIIIIIIIIINE

Rituals Jasmine Dream

Favoriete webshop waar je wel eens op belandt?

De laatste tijd is dat toch regelmatig de site van Birchbox! Ze hebben zo’n groot assortiment met een enorm grote verscheidenheid aan producten. Ook kom ik de laatste tijd steeds regelmatiger op de webshop van Sephora terecht! Niet goed voor de portemonnee hoor dat!

Hopelijk vonden jullie deze tag interessant? Neem ‘m gerust over! Ik ben benieuwd naar hoe jullie je ‘me time’ organiseren!

Groetjes,

Laura

11 thoughts on “Sunday Tag: The ‘Me Time’ Tag!

  1. Heerlijk om te lezen, gaf me een ontspannend gevoel hihi 🙂 Die Stampertje broek, geweldig gewoon. Ik zeg al dagen, weeeeeken dat ik een maskertje ga doen. Wel, NU ga ik het écht doen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *