Personal, Sunday Tag, Travel, Video

Sunday Tag? NO! Sunday Movie-time!

Oké oké, sorry dat deze week opnieuw geen Sunday Tag is, maar dit weekend heb ik iets véél coolers gedaan. Ik heb ein-de-lijk het filmpje afgewerkt van m’n broer & ik in Barcelona!

DSC_2383

Omdat het filmpje eigenlijk véél leuker geworden is dan ik zelf had gehoopt (mijn movie-maker-skills staan immers nog in hun kinderschoenen) én het voor jullie ook véél meer zegt dan duizend foto’s, deel ik het graag met jullie!

Ons filmpje:

Zoals jullie zien hebben we alle highlights van onze reis proberen in één filmpje te gieten op de deuntjes van Queen’s ‘Don’t stop me now’. Blijf vooral hangen tot op het einde, want we hebben ook enkele bloopers (die totaal NIETS met alcohol te maken hebben, beloofd) voor jullie klaarstaan!

Oja, en Dave was een straatartiest die eigenlijk NIETS deed, buiten achter een doek zitten. WORST. STREETARTIST. EVERRRRRRRRRRRRRRRR!

Volgende week vinden jullie hier gewoon terug een ‘sunday tag’ terug hoor! Hopelijk vonden jullie deze afwisseling toch een beetje de moeite?

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “Sunday Tag? NO! Sunday Movie-time!

  1. Oooh haha ik zat echt met zo’n stomme smile te kijken. Tof gedaan! Ik krijg al kriebels van het vliegtuig maar ik wil ooit nog wel eens in Barcelona gaan rondlopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *