Personal, Sunday Tag

Sunday Tag: ‘Just don’t .. ‘

Elke zondag geef ik een stukje van mezelf bloot. Voorheen vond je er mijn wekelijkse #100happydays-challenge posts terug, en vanaf nu probeer ik jullie elke week te verwennen met een TAG-post. Sundays are made to relax, so sit back, relax and enjoy the tag!

Sunday Tag

Deze week vulde ik de ‘just don’t ..’-tag in, een tag waar ik je dit keer vertel over mijn persoonlijke dislikes als het gaat over bepaalde onderwerpen ..

Here we go!

Muziek

Wat muziek betreft heb ik op dit moment een grondige hekel aan R&B en hip hop. Ik durf mezelf omschrijven als iemand die een héél uiteenlopende muzieksmaak heeft (klassieke muziek, hardstyle, punkrock, rap, ..) maar de melige R&B-bagger en look-how-rich-I-am-rap die de laatste jaren op ons afgekomen is.. Jakkes!

Eten

Naast mijn twee voedsel-allergenen (schaaldieren en lactose) heb ik een degout van ingewanden én rauwe vis. Geen maatjes, sprot, makreel of tonijn voor mij aub! En niertjes, vette darmen en hersentjes .. NEVERRRRRRRRRRRRRRR!!!

Sunday Tag

Dit zijn ‘vette darmen’ by the way .. See my point?

Kleding

Twee worden: CROPPED TOPS. ’nuff said.

Zoetigheid

Suiker in het algemeen maakt mij letterlijk gek. Drink ik een glas cola, word ik plots helemaal hyperactief. Ik drink dus steevast light-versies. Ook niet helemaal gezond, maar goed.. En geloof het of niet, ik eet liever twee voorgerechtjes dan één dessert! Behalve zandkoekjes!

Sunday Tag

Die biscuittaart die m’n schoonpapa zo graag eet, nope. Niet aan mij besteed!

YouTube

Sportkanalen. Iedereen en z’n broer heeft nu een youtube-sportkanaal. Als ik wil gaan sporten ga ik dat 1) niet voor een camera doen en 2) zeker niet online zetten zodat iedereen mij kan zien afzien. Er moet maar één iemand afzien, en dat ben ik! Niet jullie die er op moeten zitten kijken :p

Geuren

Anijs! Ik weet niet hoe het komt, maar de geur van anijs doet m’n maag keren. En néé, het heeft niets met Pastis te maken. Weet je niet hoe anijs ruikt? Snuffel dan hier eens aan, dat ken je zeker wel!

Sunday Tag

Bekende personen

Vrouwen die in dienst leven van hun man. Niet dat ik zo’n feministe ben op dat vlak, maar ik kan me niet voorstellen dat je als vrouw helemaal in het teken van je man gaat leven. Is hij je beu, dan sta je daar ..

Personen

Mensen met twee gezichten. De Janus’jes onder ons 😉

Sunday Tag

Wat is jouw ‘just don’t ..’-verhaal? Zijn er zaken waar jij écht moeite mee hebt als ze zich voordoen of dingen waar je écht niet van houdt?

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Sunday Tag: ‘Just don’t .. ‘

  1. ik ben ook absoluut geen zoetekauw! Geef mij maar pittige snacks en inderdaad voorgerechtjes boven chocolade, taart,… Ik weet niet echt hoe het komt, maar zoete dingen word ik gewoon heel snel beu

  2. Wat een onwijs leuke tag heb je weer neergezet….dat YouTube sport gebeuren, nu dat is echt zo een noooooooit gevalletje voor mij…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *