Personal, Sunday Tag

Sunday Tag: ‘I love summer’-Tag

Elke zondag geef ik een stukje van mezelf bloot. Voorheen vond je er mijn wekelijkse #100happydays-challenge posts terug, en vanaf nu probeer ik jullie elke week te verwennen met een TAG-post. Sundays are made to relax, so sit back, relax and enjoy the tag!

Sunday Tag

De zomer is officieel in het land! Dat maakt niet alleen mij blij, maar ook heel wat andere mensen. Online én offline! Arne & Frauke van The Life Factory bedachten een super leuke zomertag, die ik met héél véél plezier invulde! Hebben jullie ook zo’n zin in de zomer?

Wat is je favoriete ijsjessmaak?

Ik heb er stiekem twee: Nocciola (hazelnoot) & Pistache! Niet zo van die kunstmatige groene pistache, maar wel de bruin-groenige variant waar nog échte pistachenootjes in zitten. Het liefst nog de gecarameliseerde versie ervan!

Sunday Tag

De lekkerste Nocciola-Pistache-combo, heb ik gegeten bij Amorino (toen ze nog enkel maar in Bordeaux zaten) enkele jaren geleden. Ze maken er telkens een kunstwerkje van!

Wat is je lievelingsactiviteit ‘s zomers?

Barbeque’en! Heerlijk om met vrienden of familie te genieten rond een warm vuur met een lekker stukje vlees of vis, heerlijke groentjes én een verfrissend drankje! We hebben al enkele keren kunnen barbeque’en dit jaar, dus ik ben een super happy panda!

Welke kledingstukken vind jij ‘s zomers onmisbaar?

Jurkjes! In allerlei vormen en maten! Gek genoeg draag ik nooit een jurkje op het werk. Op kantoor is het door de airco altijd super fris, waardoor ik met een jurkje aan zit te bevriezen aan mijn bureau!

Kwast Kuis Klus

Dit is één van m’n favoriete zomerjurkjes! Komt gewoon uit de H&M en kost nog géén 15 euro. Cheap-ass!

Hoe ziet jou typische zomer make-up look eruit?

Daarvoor verwijs ik jullie graag door naar m’n artikel over Werchter! Daar draag ik eigenlijk m’n typische day-off-in-summertime-make-up-look. Kort gesteld: waterproof & basic!

Wat is je favoriete zomerse liedje?

Mijn vriend vindt dit een verschrikkelijk nummer, maar m’n broer en ik gaan er elke keer volledig op los! Altijd dolle pret met die Major Lazer!

Welk zomers gerecht eet je het liefst?

Barbeque? Hah, dat is misschien te makkelijk hé. Wel, gisterenavond aten we Pasta Pepperonata! En ja, m’n vriend maakt die als dé beste klaar!

Wat voor geurtje draag je ‘s zomers?

Voor mij is de Nuxe ‘Le Parfum’ hét zomergeurtje bij uitstek! De zwoele, zomerse, zoete geur van Nuxe, maar dan in een parfum! Ook de Caudalie ‘Parfum Divin’ staat hoog op m’n summer-must-have-list!

Caudalie

Welke plannen heb je voor de zomer?

Wel, m’n reis onder andere.. Voor de rest werk ik gewoon door (snif snif snif) en ga ik niet meer weg.. Héél misschien trekken we er op uit rond m’n verjaardag – hint kuch 18 augustus kuch rochel – om toch nog eens weg te zij van de drukte! Heb jij plannen??

Zijn jullie opnieuw blij met een tag? Ik wens jullie alvast érg zonnige groetjes vanuit Nerja, Spanje! Vandaag gaan we naar Granada!

Groetjes,

Laura

1 thought on “Sunday Tag: ‘I love summer’-Tag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *