Personal, Sunday Tag

Sunday Tag: Happy New Year!

Elke zondag geef ik een stukje van mezelf bloot. Voorheen vond je er mijn wekelijkse #100happydays-challenge posts terug, en vanaf nu probeer ik jullie elke week te verwennen met een TAG-post. Sundays are made to relax, so sit back, relax and enjoy the tag!

week31

Deze week vulde ik de ‘Happy New Year’ in, omdat het nu wel héél erg toepasselijk wordt. De volgende tag wordt immers al in 2015 geschreven! Wauw, time flies!

Wat heb je gepland op oudejaarsavond?

Dit jaar vieren we opnieuw het nieuwe jaar met een groepje goede vrienden. Elk jaar proberen we bij iemand anders thuis te vieren, en dit jaar ben ik aan de beurt! Hapje, drankje, lekkere gourmet met overheerlijke groentjes! Meer moet dat toch niet zijn?

Volgend jaar hopen we iedereen in ons eigen huisje te kunnen ontvangen, maar for the time being zal het gewoon bij m’n mama op het appartement zijn.

Heb jij Nieuwjaarstradities?

Nog niet echt, maar de samenkomst met vrienden lijkt wel een leuke traditie te worden? Het is onze derde editie, dus een echte ‘traditie’ kan je het nog niet noemen hé. Maar wat niet is, kan nog komen hé!

week31

Oja, en een kusje van m’n vriend om 12u, dat mag ook wel hé?

Wat eet je het allerliefst rond Nieuwjaar?

Geloof het of niet: fondue! Helaas is het al JAAAAAAREN geleden dat we fondue hebben gegeten. Niet omdat we het niet lekker vinden ofzo, maar gewoon omdat je huis dan super hard naar het bakvet ruikt. Tot weken later. Dus fondue is verboden in ons huis, dus vinden we Gourmet een aanvaardbaar alternatief!

Is er iets dat je haat aan Nieuwjaar? En wat vind je dan weer heel leuk?

Ik HAAT het dat iedereen de nood heeft om zich voor 12u steenonnozeldronken te drinken, met de nodige traantjes, drama en gênante momenten tot gevolg. Zeker vroeger, toen ik nog wegging in Brugge op oudjaar, vond ik dat verschrikkelijk. Zelf ben ik niet zo’n drinker, en als ik dan eens wat ‘zatjes’ ben, probeer ik zo min mogelijk op te vallen. Helaas denkt niet iedereen op dezelfde manier.

Aan de andere kant, het feit dat iedereen om 12u de straat oploopt om het vuurwerk te gaan bekijken vind ik wel iets charmant hebben. Ook al ken je de mensen niet die je dan op straat tegenkomt, iedereen wenst elkaar een gelukkig nieuwjaar!

Wat was jouw voornemen voor dit jaar? En heb je je eraan gehouden?

Mijn voornemen dit jaar was wat meer aan mezelf denken, in plaats dan anderen te plezieren. Of ik daar in geslaagd ben? Wel, laten we dat voornemen nog een paar jaar doortrekken, en dan geef ik jullie een definitief antwoord daarop 😉

week31

Wat is jouw voornemen voor het aankomende jaar?

Zie hierboven. Hetzelfde als vorig jaar dus!

Wat is het leukste dat er in 2014 is gebeurd?

Onze eerste spadesteek voor onze woning! Ein-de-lijk begonnen de werken, en zagen we ons droomhuis vorm krijgen. Het is verre van af, maar het gaat vooruit! Nog even, en we kunnen eindelijk aan ons leven samen beginnen! Als dat geen mooi vooruitzicht is?

week31

Wat zijn drie dingen die je graag wil bereiken volgend jaar?

Ten eerste wil ik graag verdergaan met ‘Essential Honesty’ waar ik dit jaar zal stoppen. Ik wil m’n site verbeteren, beschermen én naar een hoger niveau tillen. Zo kunnen jullie, lieve lezers, genieten van betere, mooiere en sterk inhoudelijke artikelen!

Ten tweede wil terug aan het sporten slaan volgend jaar. Ik heb mezelf voorgenomen om een crosstrainer aan te schaffen als ons huis af is (mits ik mijn scheenbeen & voet niet te zwaar mag belasten) én ik ga me hier ook aan houden. Elke dag een halfuurtje sporten, dat moet te bereiken zijn, toch?

Tenslotte wil ik er terug in slagen om meer tijd vrij te hebben voor vrienden en familie. Mijn jaar bestond dit jaar uit werken, reizen en bloggen. Te weinig in het teken van vrienden dus. Daar wil én moet ik verandering in brengen, want er is véél meer dan werk en het online-wereldje, toch?

Waar ben je het meest enthousiast voor dat in 2015 zal gebeuren?

Wel, dat samenwonen/ zal wel op nummer één staan, niet? Ook kijk ik enorm uit naar de citytrip die ik in de paasvakantie zal maken met m’n broer! We gaan voor’t eerst er samen op uit sinds .. euhm, lang én daar kijk ik dus enorm enorm naar uit! Hij trouwens ook!

week31

Ook een nieuw tripje naar Disneyland staat op het programma, dus alweer héél wat leuke dingen op de Laura-agenda in 2015!

Wat zijn jouw voornemens voor 2015? Heb jij dromen, plannen of wensen die je graag dit jaar in vervulling zou willen laten gaan?

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Sunday Tag: Happy New Year!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *