Uncategorized

Sulfureuse ‘Pâte de Marabout’

Een hele tijd geleden stelde ik aan jullie m’n Garancia ‘Express Kit’ voor, een doosje met drie producten van het merk, die specifiek werken op een acné-gevoelige huid. Ik beloofde jullie toen een gedetailleerde review, maar omdat net in die periode m’n huid begon te veranderen door het gebruik van een andere pil (those damned hormones ..) heb ik helaas nooit volluit de combo kunnen testen.

Er zat echter wel één product bij die ik nog steeds gebruik, al is het maar héél af en toe. De titel verraadde het natuurlijk al, maar de Sulfureuse ‘Pâte de Marabout’ ligt al een tijdje trouw op m’n SOS-plankje!

Garancia

SOS-plankje zegt u? Wel, dat ‘plankje’ is niet echt een plankje, maar wel een plekje op m’n bureau dat volstaat met efficiënte producten tegen de welgekende break-outs. Je vindt er o.a. producten terug als Pimple Attack van Rainpharma, enkele maskers van Origin én sinds enkele maanden ook deze ‘Pâte’.

Garancia

Geen paté dus – zoals m’n mama eerst dacht – maar wel een pasta die ik héél specifiek aanbreng op puistjes of break-out-spots. Want deze pasta verwijdert niet alleen onzuiverheden, het sluit ook de poriën om nieuwe break-outs te voorkomen.

Garancia

Je kunt ‘m ook op je volledige gelaat aanbrengen, maar voor mij is dit te heftig. Mensen die een huid hebben die wel wat kan verdragen, zullen dit bijvoorbeeld wél kunnen gebruiken hiervoor. Hou er dan wel rekening mee dat je potje heel wat sneller zal leeg zijn. De mijne zingt het nu al bijna vijf maanden uit!

Ik kocht de Express Kit bij Farmaline, waar je ook de Sulfureuse ‘Pâte de Marabout’ los kan bestellen. Los kost deze €21,78, terwijl je voor de set €28,22 betaalt. Als je de code VR66733 gebruikt, is je verzending bij Farmaline trouwens gratis!

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Sulfureuse ‘Pâte de Marabout’

  1. In Frankrijk (waar ik veel kom voor m’n werk) is dit echt een topmerk, leuk dat je ‘t ook hebt ontdekt. Ik gebruikte van hen zo’n dagcreme met tomaat ofzo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *