perfume

Spring is in the air: Nuxe’s Delicious Fragrant Water

Nu de lente officieel terug in het land is, beginnen heel wat cosmeticamerken schoorvoetend hun zonneproducten aan de wereld voor te stellen. Zonnecrème en zonnesprays zijn de eerste producten die tot in mijn mailbox belandden, maar Nuxe wist op een héél andere manier de zomer al een beetje te introduceren bij Essential Honesty.

Nuxe was één van de eerste merken die in mijn badkamer een vast plaatsje wisten te bemachtigen en tot op vandaag heb ik altijd wel één of twee flesjes van hun Iconische ‘Huile Prodigieuse’ in m’n kast staan. Die. Geur. Oh my God. Heerlijk om aan te brengen na het douchen, om in je haar te verdelen of gewoon in je bad te gieten voor dat tikkeltje extra luxe. Verbaast het je dan ook dat ik hun parfum zo snel mogelijk in huis haalde toen zij die in Frankrijk lanceerde? En nu, nu is het ‘Delicious Fragrant Water’.

Nuxe's Delicious Fragrant Water

Liefhebbers van de geur van de ‘Huile Produgieuse’ zullen hun hartje kunnen ophalen, want deze bodysplash is duidelijk hierop gebaseerd, hetzij dat hij iets luchtiger en minder zwaar is dan het origineel. Het is dan ook geen eau de parfum, maar wél een geurtje dat heel lang rond je blijft hangen, hetzij iets minder intensief.

De noten zijn ook lichtjes anders dan bij het origineel. Zoete sinaasappel, kokosnoot, vanille en Monoï-gardenia zitten in deze geur verwerkt en zorgen voor een extra zomers tintje.

Nuxe's Delicious Fragrant Water

Deze bodysplash kan je trouwens perfect aanbrengen wanneer je je in de zon begeeft. Ikzelf ben in de zomer verplicht om enkel m’n haar of kleding te parfumeren – want parfum en zon is voor mij géén goede combinatie – en in de zomer is dat ook niet zo’n goed idee. Weinig kleren in de zomer die je rijkelijk kan parfumeren en parfum in je haar als je in de zon gaat .. Big no no! Met deze hoef je daar niet wakker van te liggen.

Nuxe's Delicious Fragrant Water

Wil je je dus lekker even helemaal in dit mooie weer gaan cocoonen en je gaan ‘layeren’ in de heerlijke geur van Nuxe? Haal dan zo snel mogelijk dit flesje in huis, want in de zomer zou je wel eens te laat kunnen zijn ..

Het ‘Delicious Fragrant Water’ van Nuxe heeft een adviesprijs van €32,00 en is te koop bij de (online-)apotheek.

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Spring is in the air: Nuxe’s Delicious Fragrant Water

  1. Jaaaaa, Nuxe! Ik kan zo gelukkig worden van de geur van de Huile Prodigieuse! Als ik het thuis echt gezellig wil maken, doe ik er altijd een paar druppels van in m’n oliebrander zodat het hele huis ernaar ruikt 🙂 Zonde van het geld in feite, maar whatever, alles voor de cocon! Deze haal ik onmiddellijk in huis als ik ‘m tegenkom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *