parfum, Parfum Hashtag, perfume

Spotted: Parfums Hashtag

Onlangs kreeg ik de opmerking van iemand in mijn omgeving, dat ik toch wel een miljonair moest zijn, afgaand op de gigantische parfumstash die ik intussen heb verzameld. Newsflash: ik ben géén miljonair! Al geef ik wel toe dat mijn parfumstash toch wel een stuk groter is dan die van de gemiddelde parfumliefhebber.

Mijn geheim? Op zoek gaan naar budgetpareltjes, om die dan af te wisselen met enkele high-end klassiekers. Voor wie budgetvriendelijk en parfum in één zin als muziek in de oren klinkt, spitst nu beter de oren, want sinds enkele weken geleden is er een nieuwe budgetvriendelijke parfumlijn in town!

Parfums Hashtag

Niet in elke town natuurlijk, maar wél elke town met een ‘Di Beauty & Care’-filiaal. De oplettende snuisteraar heeft ze zelfs misschien al zien staan, maar voor wie beauty-uitstapjes eerder sporadisch zijn: ik heb het over de lijn van ‘Parfums Hashtag’. Een parfumlijn uit Marseille, Frankrijk, bestaande uit drie totaal verschillende parfums met een héél moderne uitstraling. Even voorstellen!

#CrazyGirl

Hah, in deze naam herken ik mezelf wel een beetje. In de geur iets minder, want deze geur past echt niet bij me. Jammer, want de ‘geurakkoorden’ zijn nochtans wel interessant! Topnoten van Bergamot en Zwarte bes, hartnoten met onder andere Bosbes en Viooltjes. De Basisnoten zijn Vanille en Muskus.

Parfums Hashtag

Alleen ja.. Op m’n huid verandert deze geur van een heerlijk aromatisch iets, naar een storend element. Too bad. MAAR op m’n mama’s huid ruikt hij dan wél heerlijk. Hoera voor testertjes in de winkel als je zelf eens wil proberen.

#iloveYou

De #iloveYou is een zéér kruidige geur, en tevens ook mijn persoonlijke favoriet uit deze collectie! Heerlijk zoet, en blijft héél lang hangen. Topnoten zijn Sinaasappel, Bergamot en !! Suikerspin !! Het hart bevat zijn Freesia en Jasmijn (toeval dat dit mijn favoriet is?).

Parfums Hashtag

Alsof dat niet genoeg was, bestaan de basisnoten uit Vanille, Honing en Tonkaboon. Zeemzoet dus!

#ImAPrincess

Deze geur is de meest fris & fruitige van de drie. Ook de meest herkenbare eerlijk gezegd, want ik durf te zweren dat ik de geur herken toen ik ‘m opspoot .. De Topnoten zijn Mandarijn en Oranjebloesem, gevolgd door hartnoten van Jasmijn, Iris, Pruim en Framboos (fris en fruitig is dus niet gelogen). De basisnoten zijn dan weer wat zoeter, bestaande uit patchouli, vanille, praliné vulling en Muskus.

Parfums Hashtag

Deze vind ik iets ‘toegankelijker’ dan de twee andere. Ook eentje dat ik zeker weet te appreciëren, zeker voor een doordeweekse werkdag! Plus, soms wil ik ook graag een beetje een prinses zijn. Al is het maar in m’n hoofd.

Hoewel het doelpubliek van deze parfums duidelijk wat jonger is dan ondergetekende, vind ik de verpakking eigenlijk best wel leuk gevonden. Wees eerlijk, dit parfum valt direct op tussen de wat ‘eenvoudigere’ doosjes! Trouwens, dat van die Hashtags op de fles vind ik wel leuk gevonden, want toen ik een foto op instagram plaatste met één van die hashtags, vonden heel wat fans van deze lijn mijn instagram-account!

Parfums Hashtag

Van de drie geuren blijft #IloveYou het langst hangen. Toch zo’n 6u zonder bijsprayen denk ik. De andere twee blijven zo’n 4u hangen, wat zeker niet slecht is voor een budget-parfum. Het zal wel te maken hebben met de samenstelling van de geuren?

De drie parfums van ‘Parfums Hashtag’ zijn te koop bij Di voor €5,95 per stuk. Ga zeker eens snuffelen, want wie weet zit er wel een pareltje in voor jou! En voor die prijs ..

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “Spotted: Parfums Hashtag

  1. Ah, eens een budgetvriendelijk parfum op je blog! Niet dat ik de andere reviews niet leuk vind, maar deze kan ik effectief zelf eens kopen! Ben benieuwd naar dat blauwtje. Lijkt me wel een fijne geur te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *