Personal, skincare

Spotted: Beautytale

Wat als ik je zou vertellen dat de helft van de producten in je badkamer niet geschikt zijn voor je huidtype? Velen onder jullie horen het nu waarschijnlijk donderen in Keulen, maar uit onderzoek blijkt dat 2 op de 5 vrouwen producten aankoopt die helemaal niet voldoen aan de eisen van hun huidtype. Niet echt verwonderlijk, want met al die keuze tegenwoordig op het vlak van cosmetica en skincare, is het soms moeilijk om de bomen nog door het bos te kunnen zien. Vaak resulteert dit dan nog op de koop toe in een regelrechte miskoop met alle ergernissen die erbij horen. Voel je je aangesproken? Dan is Beautytale misschien voor jou!

BeautyTale helpt je om beautyproducten te vinden die jou letterlijk op het lijf geschreven zijn aan de hand van een persoonlijk beautyprofiel. Ze werken daarvoor samen met de beautyredactrices van merken van Sanoma zoals Libelle, Styletoday, Marie Claire, Grazia, Fab, … en met (onafhankelijke!) gediplomeerde & gerenomeerde dermatologen en medische experts. Op basis van hun expertise, wordt bepaald of een bepaald product bij jouw beautyprofiel past.

553651_613679585348724_1715818261_n

Hoe werkt BeautyTale nu eigenlijk? Door enkele simpele vraagjes in te vullen over jouw huidervaringen, zal BeautyTale jouw huidtype en je voornaamste beautyzorgen detecteren en bepalen. Op basis van jouw antwoorden wordt een Beautyprofiel opgesteld, waarop je je in de toekomst kan gaan baseren. Omdat BeautyTale samenwerkt met onafhankelijke experts, kunnen zij jou een hele waaier aan producten voorstellen die specifiek voor jouw huidtype & de bijhorende kwaaltjes ontwikkeld werden. Gaande van luxemerken, merken die enkel in de apotheek te vinden zijn, tot producten die je in elke drogisterij kan terugvinden. Klik je op één van de producten, kan je aan de hand van de ‘match score’ meten in hoeverre het product voor jou geschikt is.

beautytale

Zit er een product tussen dat je interesseert? Dan kan je het rechtstreeks bestellen via de BeautyTale website aan een voordelige prijs. Gedaan met parfumerieën, apotheken & webshops af te schuimen om in het wildeweg aankopen te gaan doen die uiteindelijk toch geen bijdrage leveren aan een gezonde huid.  Lezen, vergelijken, bestellen en wachten tot het pakketje in je bus valt! Makkelijk, toch? Ik heb alvast mijn beautyprofiel ingevuld. Het gaat snel, makkelijk en het is volledig gratis. Zelfs ik als doorwinterde blogger heb van het objectieve advies héél wat opgestoken. Ga dus zeker eens een kijkje nemen!

Hebben jullie al een profiel laten opmaken? Was je tevreden over het advies? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen! Ik vind het alvast een heerlijk initiatief!

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “Spotted: Beautytale

  1. Wow super gerichte vragen, zeer interessante uitkomst ook. Ik heb een profiel aangemaakt en ze zullen mij op de hoogte houden over beautynieuws speciaal voor mijn huidtype, wat leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *