perfume

Spa Secrets ‘Limited Edition’ Body Mists

Wie Essential Honesty al een tijdje volgt, moet ongetwijfeld al eens de ‘Spa Secrets’-lijn van Kruidvat zien voorbij komen. Ik schreef er bij de lancering twee jaar geleden al een artikel over, en gebruik sindsdien regelmatig nog producten uit deze lijn. Alleen is het toch een tijdje stil geweest rond deze productlijn, want op de – overigens zeer stille .. – lancering van een nieuwe geur vorig jaar na, was er echt niet zo heel veel nieuws te melden. Tot nu!

Kruidvat Spa Secrets Body Mists

De Spa & Wellness collectie van Kruidvat heeft immers drie Limited Edition Body Mist geuren uitgebracht met dezelfde filosofie: betaalbaar, goed van kwaliteit én bovendien met een heerlijke geur.

Zoals ik in een vorig artikel reeds aanhaalde, vind ik een body mist in de zomer toch aangenamer in gebruik dan een parfum. Keer op keer een fris gevoel, en ook nooit te fel aanwezig. Dat ze daarnaast iets vriendelijker zijn voor je budget is mooi meegenomen, maar zoals jullie weten speelt dat voor mij als parfumliefhebber eigenlijk geen rol.

Kruidvat Spa Secrets Body Mists

De limited edition mists, die eigenlijk verdacht lang – ongeveer een twee à drie uur – blijven hangen voor een body mist, bestaan in drie verschillende varianten:

  • Miracles of Bali: Een zoete, zomerse geur met kokosnoot en frangipane
  • Magic of Brazil: Een warme, sensuele & oriëntaalse geur met maracuja & acai berry
  • Wisdom of India: Een frissere geur, met witte lotus en sesamolie

Kruidvat Spa Secrets Body Mists

Kruidvat Spa Secrets Body Mists

Mijn favoriet? Waar bij de gewone ‘Spa Secrets’-lijn mijn favoriet de ‘Miracles of Bali’-geurlijn, maar bij deze body mists is de ‘Wisdom of India’ mijn favoriet. Bij deze zomerse temperaturen grijp ik naar een wat frissere geur, dan naar de standaard ‘zon-zee-strand’ geurtjes waartoe ik ‘Miracles of Bali’ wel durf te rekenen. De ‘Magic of Brazil’ is dan weer ideaal voor een zwoele zomeravond. Leuke toevoeging aan het assortiment, me dunkt!

De nieuwe Body Mists uit het Spa Secrets vind je voor € 3,99 bij Kruidvat. Daarvoor krijg je een sprayflacon met 150ml geurplezier. Koopje!

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “Spa Secrets ‘Limited Edition’ Body Mists

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *