Soap & Glory

Soap & Glory ‘Whipped Clean’ Shower Butter

Ik heb al veel doucheproducten getest in mijn nog niet zo héél lange carrière als blogger. Ik heb natuurlijk heel wat leuke producten staan, waar de één al wat beter bij me past dan de andere. Laat ons dus stellen dat het vrij moeilijk is om mij op dit vlak van m’n sokken te blazen. Maar goed, ‘t is gebeurd. Ik heb een nieuwe showerfavoriet: Soap & Glory’s Whipped Clean meerbepaald, en niet zonder reden.

Whipped Clean Soap & Glory

Ik heb het deze keer niet over de verpakking. Niet dat ik ‘m niet mooi vind ofzo, maar dat is niet de hoofdreden voor deze love head over heels. Eenvoudig gesteld: ik ben verliefd geworden op de geur en de textuur van dit product.

Whipped Clean Soap & Glory

De geur van pistache, amandel & zoete vanille zijn 100% m’n ding. Nutty and sweet. Ik kan het niet beter omschrijven! ‘t Is een geur waar je moet voor zijn, maar die totaal niet ‘Soap & Glory’-achtig is. Ik krijg vaak de opmerking van lezers dat de typische Soap & Glory geur totaal hun ding niet is, maar geloof me als ik je zeg dat dit iets vol-le-dig anders is!

Whipped Clean Soap & Glory

Naar textuur toe is hij alles wat ik zoek in een shower-product. Hij reinigt m’n huid, schuimt een beetje én maakt m’n huid zijdezacht. Hij is heel wat dikker dan een showergel, maar met al die voedende ingrediënten die er in zitten kan dat ook gewoon niet anders. Vergelijk het met een body butter voor onder de douche. Instant zijdezachte & gevoede huid, dus een klein beetje balen dat ik maar één exemplaar meeheb uit Londen.

Whipped Clean Soap & Glory

Zie je de dikte van de textuur? Zaligheid voor je huid, echt waar! Jammer genoeg is Soap & Glory niet zo makkelijk verkrijgbaar in ons Belgenlandje. Hopelijk beland ik snel nog eens in Londen of Dublin (op bezoek bij Nicky & Stephan natuurlijk!) en kan ik nog een exemplaar of twee meenemen. Of drie. Of vier..

De Soap & Glory Whipped Clean Shower Butter is voor 9,99 euro verkrijgbaar bij Boots. Ik zag net op hun website dat het 3 halen, 2 betalen is voor het gehele Soap & Glory assortiment, dus als je die richting uitgaat: HALEN DIE HANDEL!

Groetjes,

Laura

12 thoughts on “Soap & Glory ‘Whipped Clean’ Shower Butter

  1. Nu heb je me wel héél benieuwd gemaakt Laura! Ik ben een van die lezers die de S&G geur niet zo lekker vind maar als je zegt dat deze helemaal anders is… Mocht ik nog eens een winkel tegenkomen waar ze dit verkopen (bv in Duitsland) dan ga ik er zeker eens aan snuffelen! 😉

  2. Ik had nog nooit van Soap & Glory gehoord, maar je hebt mij wel super benieuwd gemaakt! Vooral het feit dat de douchegel wat aanvoelt zoals een bodylotion voor onder de douche vind ik echt een pluspunt.

    1. ‘t Is een beetje zoals die lotion van Nivea & Eucerin, maar dan met een betere geur en (helaas) iets minder voedend. Maar goed, nog altijd dubbel zo voedend dan de gemiddelde douchegel natuurlijk!

  3. het klinkt echt erg fijn in gebruik, ik hoop dat ik dit kan onthouden als ik volgend jaar weer in het ( door mij zo ontzettend geliefde) Dublin ben

    1. Zeker doen! Je kan ze kopen in elk filiaal van Boots, dus dat zijn er wel een paar hé! Ik heb ze zien staan in de boots in dat winkelcentrum recht tegenover Debenham’s!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *