Body Butter, Bodylotion, Soap & Glory

Soap & Glory ‘Butter Yourself’ Moisturizing Lotion

Als er één merk is waar ik een huge-over-the-top-stock-up van heb gedaan toen we in Londen waren, moet dat wel Soap & Glory zijn! Maar liefst 16 producten had ik mee naar huis (mét back-ups meegerekend, wat had je nu gedacht) en het product waar ik het snelst een ‘band’ mee had, was deze ‘Butter Yourself’ Moisturizing Lotion.

Soap & Glory

Soap & Glory kan je qua concept een beetje vergelijken met The Balm. ‘Cheeky’ slash Retro verpakkingen die aantrekken als een magneet bij nietsvermoedende beauty-liefhebbers met een ge-wel-dig-e kwalitatieve inhoud. Het grote verschil zit ‘m eigenlijk in de soorten producten die ze op de markt brengen. Hoewel ze allebei make-up verkopen, richt Soap & Glory zich voornamelijk op je hele lichaam. The Balm biedt (voorlopig) enkel make-up aan. Plus, Soap & Glory is een heel stuk moeilijker verkrijgbaar in België dan The Balm!

Nu, back to business! Butter Yourself betekent zo veel als ‘verwen jezelf’ en daar is geen woord van gelogen. Je kan deze krijgen in een Body Butter of als Lotion (en ja, ‘k heb ze allebei mee naar huis) maar omdat ik op dit moment niet zo into-sticky producten ben, ging ik met de lotion aan de slag! Is de verpakking trouwens niet geniaal??

Soap & Glory

Voor een lotion is deze formule echt wel uniek vind ik! Een dikke lotion, die vederlicht wordt als je ‘m uitsmeert. En eerlijkheidshalve, zo’n rijke formule heb ik nog in geen enkele andere lotion gezien: Shea boter, appelsien-extract, amandel- & mango-olie en pulp van vijgen! Ook zitten er cacao- & moringa-oliën in, die een melt-while-you-rub-effect hebben!

Soap & Glory

De formule dringt ook bovendien erg snel in de huid, zonder een vettig laagje achter te laten. Het enige wat je achteraf nog merkt van deze lotion, is een zijdezachte huid én een subtiel ‘clean’ parfum dat achterblijft. Omschrijf het als ‘Soapy’, want het merk kreeg z’n naam niet voor niets natuurlijk!

Voorlopig is Soap & Glory enkel nog te koop in de UK, Ierland of US, dus stock-up wanneer je daar toevallig in de buurt bent. Ik betaalde voor deze lotion rond de £11,00! Niet zo erg duur, right?

Groetjes,

Laura

10 thoughts on “Soap & Glory ‘Butter Yourself’ Moisturizing Lotion

  1. Oh I Love S&G! Ik heb net de butter opgemaakt om de handcrème is mijn vaste vriend tijdens deze dagen. Dringend nog eens naar Londen om in te slaan!

  2. Weet je, ik vind hun verpakkingen erg leuk! Maar telkens als ik in Duitsland enthousiast een potje opendraai om er aan te ruiken, vind ik de geuren zo tegenvallen dat ik er nog nooit wat van gekocht heb! 🙂

    1. Ik moet zeggen dat deze Moisturizer wél helemaal anders ruikt dan de rest van hun producten (‘k heb er nu een stuk of twaalf verschillende, dus kan wel vergelijken op dit moment) Ook de Orangasm (show gel) is een beetje atypisch. ‘t Is inderdaad wel een ‘clean’ geur waar je moet voor zijn! We zijn zodanig gewend om ‘geurende’ producten te gebruiken, dat we die soapy-geurtjes een beetje vermijden! Vreemd hé :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *