Make-up, So Susan

So Susan – Color Hybrid

Het gebeurt niet vaak dat een product uit een Deautybox het tot een volwaardige review weet te schoppen, maar er was iets met de ‘Color Hybrid’ van So Susan dat me intrigeerde. Was het het feit dat ik nog nooit een soortgelijk product gezien of getest had, of was het toch de kleurrijke verpakking die me wist te overtuigen?

Wat het ook mocht zijn. It happened, en vandaag vertel ik jullie er met veel plezier meer over. Pas op, ‘t is iets speciaals, en dat heb ik ook aan de lijve mogen ondervinden. De Color Hybrid is wat we in de blogmond noemen: multifunctioneel (lees: het spaart plaats uit in de badkamer). Het is een cream-mousse die je zowel op je lippen als wangen kunt aanbrengen.

So Susan Color Hybrid

Mijn ervaring met mousse-producten, is dat ze meestal een beetje sheer zijn, zodat je ze mooi kunt uitblenden. Oké, goed, bij deze was das dus NIET het geval .. Ik opende de tube en zag direct een felrode (ik denk zelfs dat ik de kleur ‘Marsala’ mag noemen) substantie in de tube zitten. Op de lippen heb ik ‘m nog niet getest – wegens een overaanbod in mijn stash momenteel – maar als blush draag ik ‘m nu regelmatig ..

So Susan Color Hybrid

Geen sinecure if I might add, want de eerste kennismaking liep niet bepaald van een leien dakje. Toen ik ‘m voor’t eerst op mijn wangen smeerde, ging ik grandioos de mist in. Ik had veel te veel product (een héél klein doperwtje) en ik veranderde in een clown. Hoe meer ik aan het blenden sloeg, hoe erger het werd. Nope, nope en nog eens nope. Wil je ‘m dus als blush gebruiken, één tip: Je hebt echt héél weinig nodig!

Een demonstratie. Voor het goede doel heb ik een toefje meer aangebracht dan normaal, zodat jullie het effect goed kunnen zien. Ja, die tweede druppel is er eigenlijk al te veel aan. Nogmaals: gebruik écht niet veel van dit product!

So Susan Color Hybrid

Na het uitblenden met m’n vingers ziet dat er zo uit. Een – voor mij – natuurlijke blos!

So Susan Color Hybrid

Je kan ‘m ook met een kwast gaan aanbrengen, maar dan moet je wel bereid zijn je kwast direct uit te wassen. De rode kleur gaat immers direct in je kwast zitten.. Plus, met m’n vingers gaat het gewoon sneller. Iets met temperatuur wellicht.

Dit handige multifunctionele product van So Susan kost $21,00, wat omgerekend zo’n €17,50 zou moeten zijn. Je kan ‘m ‘t makkelijkst bestellen via deze link. Niet goedkoop, maar gezien je quasi géén product nodig hebt voor een optimaal resultaat, gaat ‘ie super lang mee!

Groetjes,

Laura

4 thoughts on “So Susan – Color Hybrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *