Lush

Snow Fairy Sparkle Massage Bar

She’s back! Elke zelf-respecterende Lushie zat alweer op het puntje van zijn/haar stoel te wachten tot Snow Fairy terug in de rekken lag. Zelf kocht ik vorig jaar in Brussel een mini-flesje van de Snow Fairy showergel om eens na te gaan ‘what all the fuss was about’. Ik was direcht verkocht, en beklaagde me zo wat heel het voorjaar dat ik geen grotere fles gekocht had. Intussen ligt de Lush-wintercollectie alweer in de rekken en vlogen de Snow Fairy-producten als een wervelwind weer uit de winkel. Maar wisten jullie dat er niet alleen een showergel van Snow Fairy bestaat?

week31

Toen ik in Antwerpen werd rondgeleid door de nieuwe collectie, viel mijn oog op dit schattige kleine roze figuurtje. Deze massagebar werd ‘Snow Fairy Sparkle Massage Bar’ gedoopt en heeft dezelfde heerlijke ‘cuberdon’-geur als de showergel én heeft een hart van glitters. Ja, glitters! Ik wil het, en ik wil het NU! Dus zonder pardon mee naar huid genomen. Jammer voor de rest, want het was de laatste!

week31

Net zoals mijn andere massage bar (Tender is the night, also very yummy!) smelt deze erg snel in je handen. De boter is hierdoor erg gemakkelijk uit te smeren. De glitters zijn trouwens beyond-awesome. Op je benen geven ze een mooie shimmer en ook voor je décolté is dit best wel een leuke extra! Plus, de geur is HEAVEN!

Alleen jammer dat ‘ie heel wat kleiner is dan de normale massage-bars. Nu, geen punt. Ik ben al ultra-zuinig geweest op dat kleine flesje Snow Fairy, dus moet dat met deze ook wel lukken denk ik?

De Snow Fairy Sparkle Massage Bar kost € 8,95 voor 40 gram en is verkrijgbaar in alle Lush-filialen tot aan het einde van het jaar

Groetjes,

Laura

16 thoughts on “Snow Fairy Sparkle Massage Bar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *