Make-up, Sephora

Sephora Shimmering Bronzing Powder

Let’s face it, heb je als beauty-lover ooit genoeg make-up? Niet genoeg geld, plaats en geduld van onze respectievelijke wederhelften, ok, maar die ‘urge’ is er toch altijd? Exactly my thoughts toen ik in Barcelona door de Sephora ‘strollde’ .. Geen wederhelft te bespeuren, m’n Visa op zak en een prachtige bronzer waar men halsoverkop op verliefd wordt. It happened ..

Bij Sephora kom je niet elke dag, en met dat excuus rekende ik deze bronzer (en nog wat andere stuff, die je hier kan nalezen) af aan de kassa. Het feit dat ik deze bronzer méér gebruik dan m’n BoHo bronzer zou al veel moeten zeggen, maar ik laat het eventjes voor zichzelf spreken. Ten eerste: PACKAGING!

Sephora

Normaal zijn de producten van Sephora vrij basic. Ze lijken zelfs een beetje op de verpakkingen van MAC, met dat zwarte randje en het doorzichtige plastic. Deze heeft dat dus niét, waardoor hij direct in’t oog sprong. Ik had dan zelfs nog de binnenkant niet gezien!

Sephora

Sephora

Zie je nu waarom? Damn! De print is breathtaking, zeker als je weet dat het eigenlijk ‘just Sephora’ is. Niet dat ik wil afbreuk doen aan hun producten – verre van zelfs – maar dit is de kwaliteit en uitstraling dat ik van high-end merken verwacht.

Sephora

Het feit dat je bronzer & blush (het bruine & het roze dus) door elkaar gebruikt, zorgt ervoor dat het nooit too much wordt op m’n bleke huid. Ik heb de lichtste versie, en ben daar zeker niet rouwig om. Je kan de kleur goed opbouwen, maar hij is toch al direct ‘aanwezig’. Gelukkig, want zo heb ik langer geniet van deze bronzer.

Sephora

Subtiel effect toch? Je ziet goed het bruine én het rozige door elkaar, niet? Toppertje voor elke dag, ook wanneer het allemaal eens wat eenvoudiger mag zijn.. Hier draag ik trouwens enkel maar BB-cream .. Die van NYC by the way ..

Deze bronze van Sephora kocht ik voor €13,95 in het filiaal op de Placa Catalunya in Barcelona. Heb ‘m intussen ook gespot in het filiaal in Rijsel. Alleen online kon ik ‘m niet direct vinden. Jammer, want ik zou ‘m zo opnieuw mee naar huis nemen!

Groetjes,

Laura

5 thoughts on “Sephora Shimmering Bronzing Powder

  1. Ik heb hem inderdaad ook in Lille zien liggen! Ik negeer de producten van Sephora eigenlijk altijd een beetje, daar zou ik beter verandering in brengen!

  2. wauw, hij is prachtig…deze is gewoon zonde om te gaan gebruiken…dus hoppa op de salontafel en de hele dag lekker naar gaan zitten kijken….zo mooi is hij!

  3. Ziet er heel mooi uit! ^^ En dat excuus van ‘ik kom nooit in een sephora’ gebruik ik ook altijd haha 😀 Ik ga einde deze maand naar Parijs en heb een (overdreven groot) budget vastgelegd dat ik in Sephora mag uitgeven 😀 Ik ga eens helemaal losgaan denk ik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *