LCN, Nailcare, nails

See you in Ibiza!

Foold you! Ik ga helemaal niet naar Ibiza, maar ik waande me toch wel eventjes in Ibiza toen ik de vrolijke kleurtjes van de zomercollectie van LCN zag voorbij komen. Zomercollectie Laura? Are you kidding me? Tja, ik kan er niet aan doen dat ik de zomer nog nét iets langer bij me wil houden. Al is het maar op m’n nagels ..

See you in Ibiza

De ‘See you in Ibiza’ zijn zes kleurrijke & vrolijke nagellakjes die doen denken aan het leven op het bruisende eiland Ibiza. Elk met een eigen karakter, feel én mood. Ik heb ze meegenomen op reis, en zo wat élke dag met een ander kleurtje rondgelopen. Kijk je even mee naar wat er zoal terug te vinden is?

See you in Ibiza

De ‘See you in Ibiza’ collectie bevat volgende kleurtjes:

  • La Playa – Here we come: een frisse, donker-mintgroene kleur
  • He said: ‘Baile Conmigo’: een lichtblauwe pastelkleur met een héél klein beetje shimmers
  • Hey Bonita! Call me: een lichtbeide nude-kleur
  • Wanna Tango with me? een zalmrose nude-kleur
  • Amor is my middle name: een mélange van lichtrood & tangerine
  • Pack your Ibiza bikini: een felrode/bordeaux shimmerkleur

Omdat ik nog géén krak ben in het maken van nagellakswatches én omdat m’n nagels nog niet helemaal bite-proof zijn, heb ik me beperkt tot het swatchen van mijn twee favoriete kleuren: ‘Wanna Tango With Me’ & ‘La Playa – Here we Come’. Zo krijg je een idee van hoe de lakjes er uit zien.

See you in Ibiza

See you in Ibiza

Wist je trouwens dat de lakjes van LCN zo geformuleerd zijn, dat ze niet vergelen? Ook zijn ze vrij van dierproeven, bevatten ze géén DBP (dibutylftalaat voor de nerds onder ons) tolueen en formaldehyde! Ideaal voor als je een wat ‘groener’ lakje zoekt om je stash mee te vervolledigen.

De lakjes van LCN zijn verkrijgbaar in geselecteerde verkooppunten. Voor een verkooppunt bij jou in de buurt kan je mailen naar info@neolabo.be of bellen op het nummer +3293/645110.

Groetjes,

Laura

3 thoughts on “See you in Ibiza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *