Uncategorized

My Second Blogversary!

You guys know what day it is today? Vandaag is het exact twee jaar geleden dat ik voor het eerst kwam piepen op het internet met een blogje onder het pseudoniem ‘Essential Honesty’. Intussen draai ik al twee jaar op volle toeren, waarvan één jaar met een dagelijkse update! Elke dag komen er hier rond de !! driehonderd !! mensen even een kijkje nemen naar wat ik te vertellen heb. How awesome is that?

Avojuice Holly Berry

Jeetje, als ik m’n allereerste blogpost bekijk (over Osmo, een merk dat ik nog steeds graag gebruik) zie ik pas welke vooruitgang mijn blog gemaakt heeft. Niet alleen op het vlak van fotografie, maar ook van inhoud, opbouw en layout van artikelen. Nu, het kan altijd nog beter natuurlijk, en één van de doelen die ik dit jaar gesteld heb, is om m’n website naar een hoger niveau te tillen!

Avojuice Holly Berry

Here’s to you, my dearest readers!

Maar, alles begint natuurlijk bij jullie,lieve lezers! Daarom trakteer ik jullie vanaf maandag op een heuse winactieweek! Elke dag zal je op Essential Honesty kans maken op een leuke prijs – en er zitten échte kleppers tussen, dankzij enkele partners – en dit een hele week lang!

Duizendmaal dank voor al jullie bezoekjes, lieve woorden en reacties! En nu, nu ga ik even toasten op een extra jaartje Essential Honesty!

Groetjes,

Laura

15 thoughts on “My Second Blogversary!

  1. Van harte gefeliciteerd Laura! Ik hoop echt dat je dit nog erg lang zal doen, want je reviews vind ik altijd wel erg fijn om te lezen (dat je Belgisch bent, dat speelt ook wel mee. :)) Ik hoop dat je aan de top komt. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *