Reinigingsdoekjes, Roc

Roc 3 in 1 Make-up Remover Doekjes

Ik ben een echte vergeetkop ..

Ramp! Moord! Brand! Mijn reinigingsdoekjes van MySkin zijn op en ik had deze week geen tijd om in de stad nieuwe te gaan halen! Wat nu? Gelukkig moest ik deze week eens langs bij de apotheek, waar ik reinigingsdoekjes van Roc liggen.  Deze aandachtige apothekeres merkte dit op, en gaf mij een zeer uitgebreide, professionele uitleg hierover!
Hoewel ik erg verknokt ben aan mijn MySkin doekjes, besloot ik na dit betoog om dit product toch maar eens een kans te geven. En een drie-in-één werking? Daar kan ik geen neen tegen zeggen! Als het werkt natuurlijk

Drie-in-één werking
Deze reinigingsdoekjes maken deel uit van het Reinigingsgamma van Roc, verder bestaande uit een scrub (nieuw in het gamma), een reinigingslotion voor de huid &een voor de ogen, een hydraterende en een zuiverende reinigingsmelk voor het gelaat, een micelaire lotion (zoals ook eucerin er al een heeft), een perfecting toner en een reinigende mousse. Roc is dus zeker niet aan haar proefstuk toe als het gaat over het reinigen van het gezicht.

Roc Demaquillagedoekjes
De drie-in-één werking garandeert het eenvoudig verwijderen van zowel normale fondation, poeder als oog-make up. Dit deden mijn vorige doekjes ook al vrij goed, en ik ben blij jullie te kunnen melden dat deze doekjes minstens even goed werk leveren. Zelfs waterproof mascara verwijdert hij zonder problemen, ergens waar veel andere reinigingsdoekjes de mist in gaan.

De verpakking telt 25 stuks, en hebben een typisch Roc-parfum. Geen bombastische geur waardoor je gezicht  ruikt naar een verzameling chemicaliën, maar eentje die toch subtiel aanwezig is. Naast het reinigen en verfrissen van de huid, hydrateren zij deze ook. Mooi meegenomen, want niets is hatelijker dan een plakkend of droog gezicht na het verwijderen van je make-up.
Hersluitbare verpakking!
Hersluitbare verpakking!
Wat voor velen misschien ook een pluspunt is, is dat deze doekjes mild genoeg zijn om ook make-up te verwijderen die aangebracht is op de dunne huid rondom de ogen. Met mijn oude doekjes (niet deze van MySkin, maar van Nivea) had ik vaak rode ogen na het demaquilleren van deze zone. Met deze dus niet! Ze zijn natuurlijk wel wat duurder, maar deze zou wel eens een rebuy kunnen worden!

Welke reinigingsdoekjes gebruik jij? Of gebruik je iets anders om je make-up mee te verwijderen? Deel je ervaringen hieronder met ons!
 
Groetjes,

Laura

 

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *