Rituals

Rituals Qi Stress Relief Serum

Werken, reizen, bloggen, tijd maken voor the boyfriend en de vrienden, een drukke takenlijst afwerken en .. Oeps, eens tijd voor mezelf? Soms heb ik het gevoel dat ik me wat voorbij aan het lopen ben en betrap ik mezelf erop dat ik ’s nachts lig te piekeren. Is het stress, ik weer het niet, maar het houdt me bezig. Of mag ik al verklappen, hield? En nu heb ik iets gevonden dat ook nog wat helpt!Werken, reizen, bloggen, tijd maken voor the boyfriend en de vrienden, een drukke takenlijst afwerken en .. Oeps, eens tijd voor mezelf? Soms heb ik het gevoel dat ik me wat voorbij aan het lopen ben en betrap ik mezelf erop dat ik ’s nachts lig te piekeren. Is het stress, ik weer het niet, maar het houdt me bezig. Of mag ik al verklappen, hield? En nu heb ik iets gevonden dat ook nog wat helpt!

‘Rituals Qi Stress Relief Serum’ is een mint serum dat in zekere mate helpt tegen stress en vermoeidheid! Het belooft de concentratie te verhogen en stress tegen te gaan. Het Qi serum zit in een handig tubetje dat je zonder problemen overal mee naartoe kan nemen. Hij zit op dit moment mooi terug in m’n handtas, en vaak gebruik ik ‘m voor het slapen gaan of in de auto na het werk.  Aanbrengen is erg makkelijk. Breng wat van het serum aan op de vingertoppen, smeer wat op je slapen en nek in en klaar is kees. In totaal heb je maar een erwtje van het serum nodig om de klus te klaren, dus kan je erg lang met deze ‘kleine’ tube van 10ml doen. Te veel wil je ook niet gebruiken van dit product, want je ruikt zo als snel naar een rolletje KING-pepermuntjes!

Rituals Qi Serum

Wanneer je voor jezelf een relax-momentje wil inlassen, kan je niet alleen je slapen en nek inwrijven, maar ook je voorhoofd en een klein beetje onder je neus. De toegevoegde Chinese munt en Yi Yi ren-extracten doen de rest!

Oeps, ik ben m'n doppie kwijt!
Oeps, ik ben m’n doppie kwijt!


Wat gebeurt er nu precies wanneer je het serum aanbrengt? Je wordt als het ware ondergedompeld in een ‘droge’ hammam. De Yi Yi Ren heeft iets kruidig, terwijl de Chinese Munt voor frisheid zorgt. Het ruikt natuurlijk helemaal niet naar een hammam, maar het heeft voor mij wel hetzelfde rustgevende effect, zonder de (voor mij vervelende) luchtvochtigheid. Het serum begint ook te tintelen op de plaatsen waar je gesmeerd hebt. Laat dat nu toevallig ook de meest gevoelige plekjes in je gezicht zijn! Door de tinteling ga je automatisch in relax-modus en glijd je langzaam in een zen-moment! Soms is het opletten in de auto als ik’m heb opgesmeerd, hihi!

Rituals Qi Serum
Rituals Qi Serum
Het liefst breng ik ‘m aan na een lange, vermoeiende en stressvolle werkdag, na een douche en pampering-moment. Dan zet ik één van m’n CD’s met natuurgeluiden op en laat ik mezelf volledig wegglijden tot ik lekker in slaap val. ZA-LIG, want de dag nadien ben ik zo fris als een hoentje!
Rituals Qi Serum

O, and the best part .. Het is helemaal niet duur! Voor €9,99 is dit hebbedingetje al van jou! Waar wacht je op??

Nu ga ik even lekker relaxen, en ik hoop dat ik met deze review heel wat stresskonijntjes terug in een Zen-modus krijg! Want believe me, ontstressen is soms écht nodig! 
 
Slaaplekker,
 
Laura
 

‘Rituals Qi Stress Relief Serum’ is een mint serum dat in zekere mate helpt tegen stress en vermoeidheid! Het belooft de concentratie te verhogen en stress tegen te gaan. Het Qi serum zit in een handig tubetje dat je zonder problemen overal mee naartoe kan nemen. Hij zit op dit moment mooi terug in m’n handtas, en vaak gebruik ik ‘m voor het slapen gaan of in de auto na het werk.  Aanbrengen is erg makkelijk. Breng wat van het serum aan op de vingertoppen, smeer wat op je slapen en nek in en klaar is kees. In totaal heb je maar een erwtje van het serum nodig om de klus te klaren, dus kan je erg lang met deze ‘kleine’ tube van 10ml doen. Te veel wil je ook niet gebruiken van dit product, want je ruikt zo als snel naar een rolletje KING-pepermuntjes!

Rituals Qi Serum

Wanneer je voor jezelf een relax-momentje wil inlassen, kan je niet alleen je slapen en nek inwrijven, maar ook je voorhoofd en een klein beetje onder je neus. De toegevoegde Chinese munt en Yi Yi ren-extracten doen de rest!

Oeps, ik ben m'n doppie kwijt!
Oeps, ik ben m’n doppie kwijt!


Wat gebeurt er nu precies wanneer je het serum aanbrengt? Je wordt als het ware ondergedompeld in een ‘droge’ hammam. De Yi Yi Ren heeft iets kruidig, terwijl de Chinese Munt voor frisheid zorgt. Het ruikt natuurlijk helemaal niet naar een hammam, maar het heeft voor mij wel hetzelfde rustgevende effect, zonder de (voor mij vervelende) luchtvochtigheid. Het serum begint ook te tintelen op de plaatsen waar je gesmeerd hebt. Laat dat nu toevallig ook de meest gevoelige plekjes in je gezicht zijn! Door de tinteling ga je automatisch in relax-modus en glijd je langzaam in een zen-moment! Soms is het opletten in de auto als ik’m heb opgesmeerd, hihi!

Rituals Qi Serum
Rituals Qi Serum
Het liefst breng ik ‘m aan na een lange, vermoeiende en stressvolle werkdag, na een douche en pampering-moment. Dan zet ik één van m’n CD’s met natuurgeluiden op en laat ik mezelf volledig wegglijden tot ik lekker in slaap val. ZA-LIG, want de dag nadien ben ik zo fris als een hoentje!
Rituals Qi Serum

O, and the best part .. Het is helemaal niet duur! Voor €9,99 is dit hebbedingetje al van jou! Waar wacht je op??

Nu ga ik even lekker relaxen, en ik hoop dat ik met deze review heel wat stresskonijntjes terug in een Zen-modus krijg! Want believe me, ontstressen is soms écht nodig! 
 
Slaaplekker,
 
Laura
 

3 thoughts on “Rituals Qi Stress Relief Serum

  1. Ik kan dit alleen maar beamen. En nochtans stond ik sceptisch tegenover de werking. Maar toch het serum zorgt voor een tintelende sensatie waardoor je tot rust komt en volledig ontspant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *