Footcare, Rituals, scrub

Rituals Footcare: Yogi Secret & Lao Tze

It’s nice to play with your feet!
Deze staaltjes kreeg ik onlangs van een goeie vriendin die regelmatig producten bij Rituals koopt. Gelukkig weet ze dat ik graag nieuwe dingen test en uitprobeer, dus mocht ik het hebben Alles voor een blogger, nietwaar? In de zomer probeer ik mijn voeten wat te verlossen van mijn dichte schoenen (die ik helaas moet dragen door mijn steunzolen) en haal ik mijn teenslippers boven! Hiervoor moeten mijn voeten echter in topconditie voor zijn.
Rituals Footcare
De producten van Rituals ruiken altijd SU-PER-GOED! Ik gebruikte een jaar geleden de ‘Good Luck’-scrub bijna dagelijks! Nu ik erover begin, vraag ik me af waarom ik deze nooit terug heb aangeschaft.. Nu, het is binnenkort mijn verjaardag, dus wie weet! NU, bij hun voetverzorging-lijnen is dit juist hetzelfde. Laten we deze producten even wat beter bekijken. Ik waarschuw jullie, want deze producten zijn verslavend (ik heb de full-size producten immers al besteld..) 
 
Yogi Secret: Sensational Detox Foot Scrub
Om je huid voor te bereiden op een hydratatiemoment, is het altijd aan te raden ze eens goed te scrubben. Niet alleen worden dode huidcellen op een milde manier verwijderd, het parfum is zo fris en verkwikkend, dat je voeten er lichtjes door gaan tintelen! Ideaal na een lange dag rechtstaan, wandelen of wanneer je een hele dag in warme, krappe schoenen hebt gezeten.
Yogi Secret Scrub
De Yogi-secret scrub bestaat uit een combinatie van Ayurvedische ingrediënten zoals heilige basilicum (holy basil), dat een kalmerende werking heeft en verse munt (fresh mint) met opwekkende en verkoelende eigenschappen. Rituals koos niet zomaar voor deze ingredienten, want volgens de Ayurvedische wetenschap voert ons lichaam gifstoffen af langs de voetzolen. Door de voeten te ontgiften en te masseren, voelt het lichaam zich volgens deze leer tip-top & komt de geest in balans.

Lao Tze: Cooling foot balm
Na het scrubben is het belangrijk dat je je voeten goed gaat hydrateren, om droge voeten, kloofjes en andere voetproblemen te vermijden. Ook hier heeft Rituals een superleuk productje voor!
Foot Balm Lao Tze
Deze Lao Tze-voetenbalsem bevat extracten van Chinese Munt & Yi Ti Ren. Dit laatste ingredient zorgt voor de verzorging van je voeten, want het maakte mijn huid (zeker de huid onderaan mijn voeten) toch voor twee dagen fluweelzacht! De Chinese munt zorgt dan weer voor een langdurig verkoelend effect. Ideaal na de warme zomerdagen die we de laatste dagen, gelukkig, voorgeschoteld krijgen
Rituals Footcare
Hoewel je het aan deze foto niet zou zeggen, dringt de crème erg snel in. Ik wou toch even een smeer-effectje vastleggen op foto 😉 ! Even laten indringen, en je kan zo weer je kamer doorhuppelen.

Een geslaagde combo van Rituals, vind je niet? Ook heb je van beide producten niet erg veel nodig (want met de staaltjes van 10ml, kon ik met gemak twee keer mijn voeten verwennen) waardoor de prijs uiteindelijk wel meevalt. Voor de Yogi Secret-voetenscrub betaal je €11,50 en voor 75ml van de Lao Tze-voetenbalsem betaal je €10. Je kan ze kopen in je Ici Paris XL-filiaal, een Rituals-winkel in je buurt of via hun online webshop!

Gebruik jij soms producten van Rituals? Welke geur vind jij het beste? Of gebruik jij liever een ander merk? Laat het ons hieronder weten!
 

Groetjes,

Laura

 

 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *