parfum, perfume, Rituals, Wellness

Rituals Car Scent ‘Life is a journey’

‘Life is a journey’ is één van de quotes die m’n leven een beetje omschrijft. Reizen verrijkt je leven, en ik ben ook iemand die graag een stukje van de wereld ziet. Nu, wanneer ik niet op reis ben, ben ik ook vaak onderweg. Dagelijks leg ik toch wel een honderdtal kilometer af met mijn kleine Clio. Some op mijn gemak, soms enorm gestresseerd. File, te laat komen, agressieve of onoplettende chauffeurs. Neen, de auto is niet echt de ideale plek om eventjes te ontspannen. Dat kan eigenlijk wel anders, want nog meer stress voor en na het werk? Neen, dank je. Rituals heeft nu vier geweldige Car Perfumes gelanceerd voor in de auto, die er chique uit zien en die daarbovenop nog eens heerlijk ruiken! Zen-momentjes aan het stoplicht, here I come!

ritualsdrive

Hoewel dit eigenlijk niet met Beauty te maken heeft, neem ik deze er toch graag bij! Beauty & Wellness hangen voor mij onlosmakelijk aan elkaar. Dit parfum valt voor mij helemaal onder wellness! Het ‘Car Perfume’ van Rituals kost €10,00 en zit in een prachtig doosje. Schuif ‘m open et voila, Car Perfume komt tevoorschijn. Deze ziet er echt chique uit en is gemaakt van donkerbruin hout. De geur zelf zou tot acht weken in de auto moeten blijven hangen. Ik ben benieuwd, want eigenlijk hangt er nu geen geur in mijn auto. Ik rook niet en ben ook niet zo’n fan van geurdiffusers in de auto. Maar deze is té fancy om te laten liggen.

Clio Power!
Clio Power!

Rituals heeft vier geuren gelanceerd, dus voor ieder wat wils:

  • Cherry Blossom & Rice Milk (Sakura-lijn)
  • Fresh Eucalyptus & Rosemary (Hammam-lijn)
  • Sandalwood & Copaiba (Sacred Fire-lijn)
  • Clary Sage & Green Vetiver (Spring Garden-lijn)

Ik koos zelf voor de Sandalwood & Copaiba. Ik hou erg veel van Sandelhout, het is een zwoele geur die mij enorm kan doen relaxen. Hammam-toestandjes zijn mij te sterk, maar deze is aanwezig zonder echt storend te zijn. Terwijl ik rijd wil ik immers geen hoofdpijn krijgen door een te sterke geur in mijn auto te verspreiden (believe me, it happened before!).

P1010159

Bevestigen & ‘activeren’ is erg makkelijk. Op de achterkant vind je een aluminium plaatje bevestigd. Gewoon verwijderen en de geur kan zich gaan verspreiden door hem op de blazers van je radiator te bevestigen. Het bevestigen werkt immers via een simpel kliksysteem op de achterkant, dus je schuift ‘m er zo op. Hij blijft ook goed zitten, en dat is waar veel andere (goedkopere) versies vaak de mist ingaan. Gruwel als ik nog één keer zo’n diffuser moet oprapen als ik aan het rijden ben! Neen, deze van Rituals is dé beste die ik al gehad heb.

P1010160

Plus, de verpakking is ook weer typisch Rituals! Zucht, waarom stelen jullie altijd mijn hart? Nu toegegeven, €10,00 is best wel veel geld voor zoiets, maar aan de andere kant.. €10,00 voor een beetje extra luxe in je leven? Best betaalbaar, toch?

Groetjes,

Laura

11 thoughts on “Rituals Car Scent ‘Life is a journey’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *