Rain Pharma, scrub

Rainpharma Shower Scrub

Neen, ik heb het niet over die Rainpharma Sugar Scrub waar ik het enkele maanden geleden over had, maar over een andere lieveling die al een tijdje in mijn douche vertoeft. De Rainpharma Shower Scrub in Morning Mint maakt mij nu al een maandje of twee heerlijk wakker op donderdagmorgen (waar ik een uitgebreid douche-moment kan inlassen, omdat ik later moet beginnen op kantoor), waardoor ik nu al een goed beeld heb van wat dit zwarte flesje kan én doet.

week31

Mijn sugar scrub had de geur ‘Calming Botanical Touch’, dus vond ik het toch leuk om eens voor een andere variant te kiezen. De ‘Morning Mint’-geur, is een frisse maar toch houterige geur die je klaarwakker maakt. De geur wordt aan het product toegevoegd door het gebruik van etherische oliën. In deze scrub vind je onder andere pepermunt, rozemarijn en cederhout terug. Heerlijk!

week31

Nu, schrik niet als je het product uit de fles haalt: het ziet er niet uit, en ik denk dat dat nog mild is uitgedrukt. Een bruine brij, met verpulverde abrikozenpitjes die dienen als scrubdeeltjes. Niet bepaald smakelijk, maar dit schrikwekkende uitzicht vergeet je helemaal wanneer je je inwrijft onder de douche. De brij verandert in een licht schuimende gel en de abrikozenpitjes geven je huid een milde, maar doeltreffende scrubbeurt!

week31

Deze handige 100ml-fles zat in de ‘Goed Gevoel’-box van enkele maanden geleden, maar intussen zijn mijn drie tubes (hihi, family Rainpharma-hoarding) bijna allemaal leeg. Tijd voor een bezoekje aan mijn favoriete adresje in Antwerpen!

De 400ml fles, waar je dus extreem lang mee kan doen, kost €21,95 en is online verkrijgbaar op hun website, of in een Rainpharma verkooppunt!

Groetjes,

Laura

9 thoughts on “Rainpharma Shower Scrub

  1. Klinkt als een fijn product, ken het zelf helemaal niet dus is echt leuk om erover te lezen. 😉 Ziet er qua kleur inderdaad niet zo lekker uit, maar gelukkig merk je er niks van 😉

    xxx

  2. Ik moet echt zo dringend eens wat dingen van Rainpharma gaan kopen :)! Ik hoor er constant goede dingen over, maar ik geraak niet zo snel in Antwerpen. Waarom ben ik in godsnaam die Goed Gevoel-box niet gaan halen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *