Lipstick, Make-up, Pupa

Pupa Snow Queen – Miss Pupa 002

Nog niet zo heel lang geleden ging ik bij schoonheidsinstituut Très Jolie in Zedelgem langs om m’n rug los te maken. Af en toe heb ik écht nood aan zo’n massage, omdat ik last heb van hyperlordose (lees: een te holle rug) én omdat het ook een beetje mooi-meegenomen me-time is. Na die ontspannende sessie trok plots de Pupa-stand in de wachtruimte mijn aandacht. ‘Damn, wat een coole wintercollectie’,dacht ik toen al. Can you imagine the joy toen ik vernam dat ik naar de ‘officiële’ voorstelling van deze collectie was uitgenodigd?

Pupa Snow Queen 002

Een van de producten die toen mijn aandacht trok, was de Miss Pupa Snow Queen LE in de kleur 002. Ja, je leest het goed: 002, want helaas geeft Pupa haar lipsticks geen naam. Jammer, maar dat kon mijn curiositeit niet temperen! Ik had immers al veel goeds gehoord over de Miss Pupa lipsticks van mijn schoonheidsspecialiste. Let’s see if she’s right.

Deautybox November 2014

Kleur 002 is een felrode kleur, die een glossy finish heeft. Groot pluspunt is de houdbaarheid, want toen ik licht swatchte op m’n handen, stond het er na enkele uren nog op zonder veel moeite. Enkel de gloss was een beetje verdwenen. Geen swatch op m’n lippen vandaag, want ik zit met een GIGA koortsblaas, die ik liever niet aan de wereld laat zien.

De lipstick ruikt bovendien heerlijk! Niet dat dit een must is voor een lipstick, maar voor mij mag het soms wel eens wat lekker smaken! Mijn vriend klaagt er dan terwijl ook niet over!

Deautybox November 2014

Trouwens, even off the record: vinden jullie ook niet dat de verpakkingen van Snow Queen collectie zo hard aan de make-up van Elsa uit Frozen doet denken? Ik deel nog even een foto van de rest van de collectie voor een kleine vergelijking 😉

Deautybox November 2014

Deze Miss Pupa 002 Lipstick is onderdeel van de Snow Queen Wintercollectie van Pupa Milano, en is exclusief verkrijgbaar bij Pupa-verdelende schoonheidsinstituten en ook bij Planet Parfum. Deze lipstick kost €16,95 en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren

Groetjes,

Laura

2 thoughts on “Pupa Snow Queen – Miss Pupa 002

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *