Lipstick, Make-up, Pupa

PUPA – I Am Lipstick in ‘Pink Declaration’

Een van de merken dat ik steeds meer begin te gebruiken in m’n make-up routine, is PUPA. Ik ben ongelooflijke fan van hun nieuwe ‘Soft & Wild’-collectie, gebruik met veel plezier de highlighter uit de ‘Coral Island’-collectie de en was enorm geïntrigeerd door hun ‘I Am’-lipstick collectie. Zo geïntrigeerd dat ik intussen een nieuwe heb mogen toevoegen aan mijn collectie.

Mijn nieuwe aanwinst kreeg het nummer ‘409’ mee. Al vind ik de naam ‘Pink Declaration’ die ik op de website terugvond nét dat tikkeltje beter klinken. Een nummer is en blijft een nummer, toch?

ProNAILS

Pink Declaration vind ik een héél gekke naam voor deze kleur. Komt uit de ‘Pink Fuchia’-collectie, maar goed ja, hij kon evengoed uit de ‘Natural Brown’-divisie komen eerlijk gezegd. Op mijn lippen vind ik ‘m er ook wat bruiner uitzien dan dat hij op de website toont. Soit, zo lang ‘ie me goed staat maakt me dat allemaal niet zo veel uit.

ProNAILS

Qua textuur en ‘geur’ kan ik ‘m het beste vergelijken met een MAC lipstick. Hij heeft ook een beetje dat ‘zoete’ in zich, en ook de textuur vind ik even romig als de klassieke MAC-lipsticks. Ze zijn verrijkt allerlei voedende oliën die je lippen soepel moeten houden, maar hebben toch een heel goede pigmentatie! Hij blijft goed zitten, maar geeft toch een beetje af als ik eet en drink. Vrij gelijkaardig aan lipsticks uit dezelfde prijsklasse me dunkt.

Even een swatch op de hand ..

ProNAILS

Hier zie je mij als ik ‘Pink Declaration’ draag. Pretty neat huh?

ProNAILS

ProNAILS

Deze nieuwe ‘I am’-lipsticks van PUPA kosten 17.95 EUR ‘t stuk en zijn verkrijgbaar in twintig verschillende kleuren. Je vindt een beperkt assortiment bij Planet Parfum, maar voor alle PUPA-producten, ga je best eens langs bij een PUPA-verkooppunt!

Groetjes,

Laura

8 thoughts on “PUPA – I Am Lipstick in ‘Pink Declaration’

  1. Pink Declaration klinkt inderdaad véél beter dan het nummertje! Ik vind het zo zonde dat ze lipsticks gewoon een nummer geven. Een naam geeft het zoiets speciaals. Als mensen vragen welke lipstick je ophebt is het veel toffer om de naam te zeggen ipv het nummertje. Fijn kleurtje is het!

  2. Oh wow wat een mooie kleur is dit! Heeft inderdaad wel iets weg van MAC he die lijn van pupa? Ik heb de nummer 101. Lijkt een beetje op Faux van MAC

  3. hij staat je echt prachtig mooi….en eigenlijk vind ik hem ook supergeschikt voor deze tijd van het jaar….tja Laura, je hebt volgens mij een persoonlijk pareltje gevangen in de o zo grote lipstickzee…

  4. Het is inderdaad meer bruin dan roze! Ik vind dat je het ontzettend goed kan hebben 😀 mensen zijn vaak wat bang van bruine lippenstift, maar het staat je top!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *